Yoga Online cu simona

Acces la peste 140 de video-uri de Yoga deja inregistrate + meditatii ghidate + CLASE LIVE in fiecare saptamana.

In fiecare miercuri ne vedem LIVE la ora 19, iar vineri primesti un video de Yoga inregistrat. Comunitate pe WhatsApp unde pastram legatura si cream conexiune cu ceilalti membri.

PESTE 80+ MEMBRI

PESTE 140+ CLASE DE YOGA

INCEPATORI SI INTERMEDIARI

COMUNITATE PE WHATSAPP

Cum se desfasoara orele de Yoga si Meditatie?

Te invit sa practicam Yoga impreuna LIVE in fiecare miercuri la ora 19, si in acelasi timp iti ofer si clase inregistrate pentru a avea acces la ele oricand ai tu timp. Toate clasele sunt inregistrate, cele LIVE, orele de Yoga de 60 minute si meditatiile, in felul acesta daca vrei sa reiei o ora sau o meditatie poti face acest lucru oricand.

Poti sa faci clasele de pe telefon sau de pe laptop, nu ai nevoie in rest de nimic special, doar de prezenta si atentia ta.

 

Dupa ce te inscrii te rog sa-mi scrii in privat pe Instagram, Facebook sau scrie-mi un e-mail pe adresa symooh90@gmail.com cu numarul tau de telefon pentru a te adauga in comunitatea de pe WhatsApp unde trimit mereu video-urile noi, dar si link-ul de acces pentru Yoga Live.

Daca doresti sa te inscrii intri direct aici sau intri pe canalul meu si ai optiunea JOIN in dreapta. 

Despre Simona Oprea

Eu o sa fiu ghidul tau in practica de Yoga si Meditatie

Am inceput sa practic Yoga in 2013 la varsta de 23 de ani impreuna cu prima mea profesoara care era de origine din Germania. M-am indragostit de la bun inceput de Yoga si inca de pe atunci am stiut ca doresc sa predau aceasta practica. Yoga este pentru mne prietena mea cea mai buna si indiferent de valurile vietii mele, Yoga a fost mereu alaturi de mine.


In 2018 mi-am creat canalul de Youtube din dorinta de a transmite online aceasta practica iar in 2019 am inceput sa predau Yoga la un studio din Timisoara numit The Yoga Venue.


In momentul cand scriu aceste randuri este plina pandemie Corona Virus asa ca am ales sa nu las deoparte dorinta mea de a preda Yoga chiar daca studio-urile sunt inchise, ci sa ma orientez catre Yoga Online pentru a ajunge la cat mai multi oameni.

Beneficiile practicii Yoga sunt nenumarate

Iata cele mai importante beneficii pe care le ai daca decizi sa intri in programul de Yoga

Sunt rezultate concrete pe care poti sa le atingi printr-o practica disciplinata

Dupa ce te inscrii trimite-mi numarul tau de telefon in privat pentru a te adauga pe grupul de WhatsApp.