Yoga Incepatori Online

Yoga este o practica minunata pe care o poate face oricine, indiferent de varsta, corp sau religie. Poate iti doresti sa faci Yoga deoarece ai auzit de numeroasele sale beneficii, dar in mare parte persoanele cauta Yoga pentru beneficiile fizice, si anume, o postura corecta, eliberarea de dureri de spate, vindecarea coloanei vertebrale.

Practica alaturi de mine Yoga Incepatori Online

Deoarece traim in aceasta perioada nesigura, in plina pandemie COVID, am ales sa ofer clasele mele de Yoga Online. Orele pe care eu le predau sunt destinate incepatorilor si intermediarilor. Chiar daca nu ai mai practicat Yoga pana acum, eu inteleg acest lucru si in timpul claselor LIVE ma mulez dupa nivelul fiecarui participant.

Yoga are beneficii la nivel fizic, mental, emotional si energetic

Stiu ca incepatorii cauta Yoga pentru beneficiile fizice, dar pe parcursul calatoriei tale vei descoperi mult mai multe lucruri, o sa ai mintea mai linistita, vei invata ce este starea de prezenta, meridianele tale se vor debloca si centrii energetici, numiti chakre, se vor echilibra.

Curajul de a-ti schimba rutina

Yoga este disciplina si rutina. Necesita curaj din partea ta sa introduce aceasta practica in viata ta, dar schimbarile vor fi intotdeauna pe masura. Daca te-ai hotarat si vrei sa practici Yoga Online pentru Incepatori, intra pe pagina aceasta https://edenterra.ro/yoga-online/ pentru a afla mai multe detalii.