fbpx

Yoga & Drumeție la Vf. Peana (pădurea Făget)

Te invit în data de 20 Aprilie la o ieșire în natură. O sa practicăm Yoga și apoi o sa mergem în drumeție la Vf. Peana prin pădurea Făget. Clasa de Yoga și drumeția este destinată chiar și pentru începători. Dacă nu ai mai făcut Yoga niciodată nu îți fă griji, ai nevoie doar de o saltea și de puțin curaj.

Clasa de Yoga durează 60 minute și drumeția 4 ore dus-întors.

Întâlnirea este la ora 10:00 la Izvorul Sf. Ioan (dacă nu ai mașină sa ajungi chiar fix până acolo o să te rog să întrebi pe grupul de WhatsApp dacă este un loc în mașini și pentru tine).

De la ora 10:00 o sa face clasa de Yoga. O să practicăm o clasă dinamică de Vinyasa Yoga pentru începători. Dacă este pentru începători nu înseamnă că va fi ușor, ci înseamnă că o să facem clasa într-un mod mai lent, fără niciun fel de grabă pentru a te ajuta cu diverse ajustări dacă este nevoie.

La ora 11:00 o să facem un mic picnic, îți recomand să îți aduci un sandwich și câteva fructe. De asemenea, dacă dorești să aduci ceva de mâncare pentru a împărtăși și cu ceilalți participanți m-aș bucura foarte tare.

De la 11:30 pornim în drumeție care durează aproximativ 4 ore dus-întors. În jur de ora 16:00 o să fim înapoi la Izvorul Sf. Ioan

Izvorul amenajat Sfântul Ioan se află la limita pădurii, la circa 75 m faţă de DJ107R, iar accesul se face pe o potecă între două garduri care împrejmuiesc proprietăţile, în stânga un gard de lemn negru și în dreapta un gard de sârmă. De la izvor pleacă împreună traseele CR și TR, însă se despart după circa 300 m.

Traseul 4 Cruce Roșie leagă Izvorul Sf. Ioan de Vf. Peana (832 m), cel mai înalt din masiv, pe un parcurs pitoresc prin frumoasa pădure Făgetul Clujului. Trecem și pe la izvorul amenajat cu troiţă și loc de popas – Izvorul lui Ola – din Drumul Sălicei.

DIFICULTATE
uşor
DISTANŢĂ
5,40KM
DURATĂ
4 H dus-întors
URCARE
434M
COBORÂRE
43M

Echipament:
Bocanci pentru drumeție montană/Pantofi de drumeție
Pantaloni pentru drumeție/Colanți de Yoga
Tricou pentru drumeție
Pelerină de ploaie
Recipient pentru apă – 2L
Lanternă
Ghiozdan
Pachet cu mâncare
Saltea de Yoga/Izolir
Haine de schimb

Transportul nu este asigurat însă avem grup pe WhatsApp unde ne organizăm cu mașinile.

În săptămâna evenimentului am să te adaug pe grupul de Whatsapp pentru organizare. Acolo comunicăm și vedem cine are locuri libere și cine are nevoie de loc în mașină. Chiar dacă ești din altă localitate decât Cluj, să știi că vin participanți și din alte orașe.

Preț: 100 LEI
Înscriere: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfzF5MGi9HNNZqC1Pf33qqnwCLO-ZK_IXROjSidSRrN8B53hA/viewform

PROGRAM YOGA & DRUMETIE 2024

20 APRILIE – Yoga & Drumetie la Vf. Peana (padurea Faget)
1 IUNIE – Yoga & Drumetie la Cascada Sipote
6 IULIE – Yoga & Drumetie la Rasca (Marisel)
31 AUGUST – Yoga & Drumetie la Vf. Vladeasa
28 SEPTEMBRIE – Yoga & Drumetie la Piatra Secuiului (Rimetea)
12 OCTOMBRIE – Yoga & Drumetie la Cetatea Trascaului