fbpx

Yin Yoga & Afirmatii Pozitive

Curs Online - 21 zile

Acest curs nu se va mai tine LIVE, dar poti avea acces la clasele inregistrate

Te invit timp de 21 de zile sa lucram impreuna 30 minute pe zi pentru trupul, mintea, emotiile si sufletul nostru. 

Practica de Yin Yoga este usoara, blanda, potrivita pentru oricine, indiferent de varsta sau forma trupului. 

In timpul practicii o sa repetam afirmatii pozitive pentru a ne reprograma subconstientul si pentru a ne conecta la o vibratie inalta.

Ce este yin yoga?

Yin Yoga are la baza conceptul taoist al Yin si Yang, principii opuse si complementare in natura. Yin este aspectul stabil, nemiscat, rece, ascuns al lucrurilor. Yang este aspectul in miscare, cald, mobil. In organism, tesuturile conjunctive relativ rigide (tendoane, ligamente, fascia) sunt yin, in timp ce muschii si sangele sunt yang. O clasa de Yin Yoga consta de obicei intr-o serie de pozitii pasive, realizate asezat sau culcat, ce sunt mentinute 3-5 minute.

Ce sunt afirmatiile pozitive?

Afirmatiile sunt fraze scurte, pozitive, menite sa te motiveze si sa te incurajeze. Atunci cand sunt repetate frecvent, ele ajung sa-ti influenteze mintea constienta si subconstientul si pot determina schimbari pozitive in felul tau de a gandi, de a simti si de a reactiona.

Yin Yoga si vindecarea sistemului nervos

Yin Yoga este tot ceea ce are nevoie sufletul tau inainte de a adormi. Respiratie, miscare constienta, observare. Cateva minute magice in care ne pregatim mintea si corpul pentru somn si pentru vindecarea sistemului nervos.

Afirmatiile pozitive si subconstientul

Reprogramarea subconstientului implica expunerea repetata la noi ganduri, imagini si obiceiuri, cu scopul de a dezvolta atitudini pozitive si a realiza schimbari in viata. Tiparele de reactii subconstiente sunt invatate prin repetitie, acestea fiind programate de catre mintea constienta. Astfel, repetand cu perseverenta (in constient) un tip de gandire sau comportament dorit, subconstientul va accepta noul obicei si il va adopta.

Ce este sindromul burnout?

Sindromul de burnout, cunoscut si ca sindromul arderii complete, suprasolicitarea profesionala, sindromul oboselii cronice sau sindromul job, consta in epuizarea fizica, emotionala si mentala cauzata de expunerea excesiva si prelungita la situatii stresante. Persoanele care sufera de burnout se simt coplesite de presiunea de a raspunde cerintelor profesionale si, in timp, aceasta acumulare constanta de stres conduce la pierderea interesului si a motivatiei care au stat candva la baza activitatilor desfasurate la locul de munca.

Relaxarea si stresul

Este important sa acorzi in fiecare zi timp pentru a te elibera de stres si a te relaxa. Acest lucru se intampla atunci cand practicam Yin Yoga si spunem afirmatii pozitive.

Cum se va desfasura cursul?

Toti participantii la curs o sa fie pe un grup comun de WhatsApp unde va trimit toate video-urile. Aveti nevoie de o saltea de Yoga si 30 minute pe zi.

 

Saptamana 1 – BLANDETE

 

In prima saptamana ne conectam cu relaxarea, blandetea si cu trupul nostru. Posturile de Yin Yoga sunt usoare si blande, dar necesita rabdare si prezenta din partea ta. Afirmatiile pozitive din aceasta saptamana o sa fie axate pe acceptare de sine, iubire de sine, blandete cu propria fiinta si corp.

 

Saptamana 2 – TRUPUL MEU, TEMPLUL MEU

 

In a doua saptamana o sa ne conectam la tot ceea ce simtim in corpul nostru, emotii, senzatii, confort sau disconfort. Prin Yin Yoga invatam sa devenim prezenti in trupul nostru si sa il tratam precum un templu. Afirmatiile pozitive din aceasta saptamana o sa fie axate pe conexiune cu trupului si divinitatea din interiorul nostru.

 

Saptamana 3 – INTUITIE

 

In saptamana trei o sa fim la un cu totul alt nivel energetic, fizic si emotional. Acum o sa fie momentul sa ne conectam in timpul practicii cu intuitia si intelepciunea noastra interioara. Afirmatiile pozitive o sa fie axate pe increderea in propria persoana si pe conexuiunea cu raspunsurile care vin de la sufletul tau.

Acest curs nu se va mai desfasura LIVE, dar poti avea acces la toate cele 21 de video-uri si sa faci in ritmul tau toate clasele de Yin Yoga.

15dce3dd488da235481c240d989e2b73--yin-yoga-poses-yoga-dvd
DSC_4652

Profesoara de yoga

Simona Oprea

 

Practic Yoga din 2013, de la 23 de ani si inca de la prima mea clasa de Yoga undeva profund in interiorul meu am stiut ca intr-o zi o sa ajung si eu sa fac ce facea minunata profesoara din fata mea. 

Dupa anumite experiente prin care am trecut in aceasta viata mi-am dat seama ca este important sa-mi ascult sufletul si chemarea si sa fac ce simt. 

Am inceput sa predau Yoga acum 3 ani si de atunci stiu ca asta vreau sa fac mult timp de acum incolo, poate toata viata. Imi place sa aduc practici, pe care le fac si eu in viata mea, oamenilor care au nevoie si cauta sa aibe un stil de viata holistic, natural si constient.

Beneficii Curs yin yoga & afirmatii pozitive

  • Yin Yoga este pentru tine daca esti obosit si doresti mai multa energie, sau daca esti prea stimulat si vrei liniste.
  • Yin Yoga elimina blocajele din meridianele energetice.
  • Yin Yoga activeaza sistemul nervos parasimpatic, responsabil cu odihna, digestia si relaxarea.
  • Yin Yoga iti ofera sansa sa te uiti in interiorul tau, la emotiile tale, la ceea ce simti.
  • Yin Yoga este un excelent antidot la stres.
  • Afirmatiile pozitive ne ajuta sa ne conectam cu fiinta noastra, cu mintea si cu emotiile noastre.
  • Afirmatiile pozitive iti ofera o noua perspectiva asupra vietii si asupra propriei tale persoane.
  • Afirmatiile pozitive te ajuta sa iti duci atentia catre un scenariu pozitiv, catre optimism si incredere in viata.
  • Afirmatiile pozitive te ajuta sa iti schimbi conceptul fata de sine, sa te vezi in lumina si iubire, sa te conectezi cu intelepciunea ta interioara.

Haide sa recapitulam ce vei face la curs

Timp de 21 de zile o sa practicam Yin Yoga, un stil de Yoga potrivit pentru oricine, indiferent de varsta sau conditia trupului. 

Aceasta practica ne ajuta sa ne conectam cu corpul nostru, sa eliberam tensiune si stres, sa eliberam durerile de spate, anxietatea, stresul. 

In timpul practicii intram intr-o stare de liniste si meditatie si o sa repetam afirmatii pozitive. In felul aceasta, afirmatiile pozitive o sa ajunga sa faca parte din corpul nostru, si nu vor fi doar niste cuvinte repetate mental, fara succes. 

Prin Yin Yoga deschidem canalele energetice, relaxam sistemul nervos, linistim mintea, iar cu ajutorul afirmatiilor pozitive reprogramam mintea pentru a vedea frumusetea, bunatatea, energia, lumina din interiorul nostru, dar si din exterior. 

Ai nevoie de 30 minute pe zi, o saltea de Yoga si aplicatia WhatsApp unde o sa avem un grup comun.

Acest curs nu se va mai desfasura LIVE, dar poti avea acces la toate cele 21 de video-uri si sa faci in ritmul tau toate clasele de Yin Yoga.

Daca ai intrebari contacteaza-ma pe Instagram, Facebook sau scrie-mi un e-mail pe adresa symooh90@gmail.com

 

Sunt foarte fericita ca ai ales sa iti oferi aceste 21 zile pentru dezvoltarea ta personala si spirituala!

TESTIMONIALE

Mulțumesc muuult 🤗🤗🤗 O sa practic in continuare. Cred ca o sa reiau de la ziua 1 si apoi cred ca ma abonez la Meditații si Yoga. ❤️ Am simțit beneficiile din primele zile iar acum considerabil. Sunt foarte incantata de aceasta practica, este exact ce am nevoie in viața mea. Îți sunt foarte recunoscătoare pentru acest curs si timp benefic parcurs împreuna. 💗💓💓🙏😇🤗
Mariana
Muuuuuuuuuult spațiu in interiorul mei, este pentru prima data când simt așa mult spațiu și lumina in interior și da , ca de fiecare data muuuuuuuuulta liniște, pace, claritate, bucurie . Mulțumesc și Namaste! 🙏🤗
Angela
Multumim Simo! Yin yoga a fost pt mine o salvare. Ajunsesem f nervoasa, imi sarea tandara din orice. De cand fac yin zilnic, e alta viata! Ma bucur ca te-am gasit! 🤗
Cristina