WEBINAR GRATUIT
introducere in Uleiuri Esentiale

Te invit la un webinar unde o sa povestim despre uleiuri esentiale terapeutice

Webinarul este gratuit dar este nevoie să te înscrii acum cu numarul de telefon si adresa de e-mail

Acest webinar este destinat persoanelor care nu au cont doTERRA, in 20 Mai am sa fac un grup pe WhatsApp unde va trimit link-ul, video-ul va fi live si apoi va ramane inregistrat pentru 48h.

Din acest webinar vei afla:

Invata cum sa utilizezi uleiurile esentiale pentru beneficii in plan fizic, mental si emotional. Uleiurile esentiale terapeutice au multiple intrebuintari, trebuie doar sa ai deschidere si curiozitate sa inveti despre ele si sa le introduci in viata ta.

Uleiurile esentiale desi miros frumos ele nu sunt doar niste parfumuri naturale, ci se pot folosi in diferite moduri, bineinteles aici vorbim doar de uleiurile care sunt testate ca fiind terapeutice. La webinar vei afla cum sa folosesti uleiurile esentiale in functie de nevoile tale.

Daca ai o familie formata, daca ai un copil sau mai multi aceste uleiuri o sa te salveze in multe situatii, trebuie doar sa iti dai voie sa iti deschizi mintea catre un stil de viata mai sanatos, natural, lipsit de chimicale si toxine, deoarece cu totii ne dorim sa avem o familie sanatoasa.

Aceste uleiuri esentiale nu trebuie sa stea in dulap si sa astepti o ocazie speciala sa le folosesti, ci dimpotriva poti sa le gasesti intrebuintari zilnice, sa gatesti cu ele, sa faci curat cu uleiuri esentiale, sa iti creezi cosmetice naturale cu uleiuri esentiale sau sa folosesti la birou un diffuser de uleiuri esentiale.

Conexiunea cu Mama Natura este extrem de importanta in viata noastra daca dorim sa avem sanatate, liniste si armonie. Poate sunt momente cand nu poti sau nu ai timp sa iesi in natura, dar faptul ca ai uleiurile esentiale in casa este ca si cum ai aduce natura in casa ta, mirosuri placute, naturale si benefice pentru sanatate si emotii.

Acest webinar este susținut de:
Simona Oprea - Profesoara de Yoga si Meditatie, Cursuri Online si Consultant doTERRA

In 2013 am inceput sa practic Yoga si atunci m-am indragostit de acest stil de viata constient, natural si spiritual. In 2019 am inceput sa predau Yoga si meditatie, iar in 2017 am descoperit uleiurile esentiale doTERRA.

Desi foloseam uleiuri esentiale de multi ani, atunci cand am mirosit primul ulei de la doTERRA mi-am dat seama ce inseamna un ulei esential cu adevarat. Am inceput sa impart si cu altii aceste uleiuri deoarece au beneficii fizice, mentale, emotionale si energetice.

Webinarul este gratuit dar este nevoie să te înscrii acum