fbpx

Webinar Practic

Integrarea si Acceptarea Umbrei - Shadow Work

Umbra este partea din tine pe care consideri ca trebuie sa o tii ascunsa. Ai renegat anumite parti din fiinta ta pentru a primi iubire si acceptare de la cei din jur. Acest lucru iti creeaza o valoare de sine scazuta la nivel de subconstient.

Nici o societate nu se poate intelege pe sine daca nu se uita la umbrele sale. - gabor mate

Pentru multi dintre noi, ideea de umbra sau Shadow Work are conotatii negative si ne face sa ne ducem cu gandul la practici ciudate, malefice sau magie neagra. Insa acestea sunt doar niste preconceptii pe care le-am acumulat in aceasta viata deoarece societatea este construita astfel incat sa ne faca sa ne fie frica de umbrele noastre, deci implicit sa fim mai usor de controlat si manipulat. In momentul in care te imprietenesti, accepti si vezi umbra, viata ta se poate schimba spre bine.

Cand incepe sa se formeze umbra?

Ca si bebelusi ne nastem cu o stare de intregire interioara. Ne simtim perfecti si bine fix asa cum suntem. Dar din pacate, umbra incepe sa se contureze din copilarie deoarece interactiunile cu cei din jurul nostru nu sunt mereu bazate pe iubire si acceptare. Parintii sau cei care ne-au crescut cand am fost mici ne-au facut sa credem si sa internalizam ca ceva nu este in regula cu noi, ca anumite parti sau expresii sunt gresite si trebuie sa le ascundem.

Cum ne afecteaza umbra?

Pentru ca atunci cand suntem copii depindem emotional, fizic si material de ingrijitorii nostri, suprimam anumite aspecte din noi si le exageram pe altele pentru a fi acceptati si iubiti. In felul acesta, crestem cu o senzatie ca suntem fragmentati, nu ne simtim intregi si ca si adulti ascundem diferite parti din noi de teama ca vom fi respinsi daca ne aratam in totalitate.

Fiecare om are o umbra interioara, si cu cat aceasta este mai putin vazuta si acceptata in viata constienta a individului, cu atat este mai neagra si densa. - Carl Jung

Ce inseamna Shadow Work? Cum o sa lucram la acest Webinar cu Umbra Sinelui?

Prin Shadow Work o sa ne conectam la partile reprimate din noi. Aceste parti pot fi considerate „urate” dar ai fi suprins sa afli ca aici se afla si anumite talente ascunse.

O sa identificam umbrele noastre prin: proiectii, declansatori emotionali (triggers) sau tipare din viata noastra. Dupa ce descoperim umbrele, cu ajutorul meditatilor ghidate o sa accesam o stare de hipnoza care ne aduce adanc in subconstient unde o sa aflam momentul initial care a produs umbra respectiva. O sa imbratisam partea noastra umbroasa si „urata”, si mai apoi o sa reprogramam subconstientul pentru a nu mai repeta acelasi tipar emotional sau pentru a ne elibera de anumite triggere emotionale.

Pregatestete de un webinar intens, deoarece se poate ca niciodata sa nu fi avut curaj sa stai aici cu tine, in intunericul tau. Dar daca fugi de aceasta parte din tine, ea se va oglindi in viata ta si nu vei intelege de ce lucrurile nu merg asa cum iti doresti, chiar daca tu aparent esti o persoana buna. Vei descoperi cu adevarat sentimentul de vulnerabilitate, rusine, tristete si goliciune dar in acealasi timp implinire, acceptare, intregire si iubire de sine.

+ 0
PARTICIPANTI LA CURSURILE ONLINE​ INCEPAND CU ANUL 2020
+ 0
ANI EXPERIENTA IN YOGA, MEDITATII, EXERCITII DE EMBODIMENT SI PRACTICI SPIRITUALE
# 50
Prioritatea mea numarul 1 este sa ofer ghidare pentru o transformare vizibila a oamenilor

Umbra Sinelui este compusa din toate lucrurile pozitive sau negative pe care le-ai reprimat si sunt ascunse in spatele mastii pe care o porti.

Cum se va desfaursa acest Webinar Practic?

Acest Webinar Practic va fi LIVE si vei avea nevoie de:

  • jurnal si pix
  • 2:30 – 3 ore disponibile
  • casti audio
  • liniste, fara sa te deranjeze nimeni
  • cu o zi inainte fac un grup pe WhatsApp unde trimit linkul pentru Webinar
  • daca nu poti intra LIVE, ai acces la inregistrare pe viata
  • meditatiile din timpul Webinarului o sa ti le trimit si separat sa le poti practica oricand
  • Shadow Work este o practica de o viata asa ca dupa Webinar de fiecare data cand o sa vezi ca repeti un tipar nesanatos in viata ta sau ai parte de declansatori emotionali (triggers) foarte puternici vei putea reveni la practica ce o sa o  invatam

Anularea inscrierii la acest curs se poate face cel mai tarziu cu 30 de zile inainte de data organizarii cursului. In aceasta situatie, contributia deja achitata este nerambursabila, insa ea va putea fi redirectionata catre achizitia cursurilor inregistrate sau participarea la un alt curs experential programat in urmatoarele 6 luni, in limita locurilor disponibile. In cazul anularii inscrierii cu mai putin de 30 zile inainte de data organizarii cursului, contributia deja achitata este nerambursabila, iar redirectionarea acesteia NU mai este posibila.