fbpx

Termeni si conditii

Termenii folositi in prezentul contract de utilizare, vor avea urmatorul inteles:

 • “Acord” – continutul prezentului reprezinta contractul de utilizare al edenterra.ro;
 • “Utilizator” – toate persoanele care acceseaza pagina edenterra.ro Persoana trebuie sa aiba varsta minima de 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, cu mandatul de accesare valid din partea entitatii juridice in numele careia actioneaza; sau dupa caz: in nume propriu;
 • “Membru” – orice entitate fizica sau juridica care are un cont activ ro;
 • “Vizitator” – orice persoana fizica sau juridica, sau reprezentant a unei persoane juridice care acceseaza pagina edenterra.ro– fara a avea cont activ de membru;
 • “Administrator” – administratorul paginii edenterra.ro este compania EDENTERRA YOGA SRL.
 • “Termeni si conditii” – prezentul document defineste conditiile si regulile pe care orice Utilizator/Membru trebuie sa le respecte la accesarea serviciilor paginii edenterra.ro fiind similar cu “Acord”;
 • “Site-ul” – aplicatia de la adresa web edenterra.ro este proprietatea EDENTERRA YOGA S.R.L.;
 • “Pagina edenterra.RO” – site-ul edenterra.ro– inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestuia. Site-urile si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora, ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizator/Membru ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul www.edenterra.ro nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestor definitii;
 • “Marci” – denumirea edenterra.ro – oricum ar fi reprezentata, inclusiv reprezentarile stilizate, toate logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acesteia cu oricare cuvant sau simbol grafic – sunt marci inregistrate ale companiei EDENTERRA YOGA S.R.L.;
 • Web site-ul edenterra.ro este administrat de EDENTERRA YOGA S.R.L. denumit in continuare: administrator;
 • Administratorul isi rezerva dreptul de a efectua orice modificare a Termenilor si Conditiilor; precum si orice modificare a site-ului edenterra.ro

1. Inscrierea si Acceptarea “Termenilor si Conditiilor”.

1.1. Accesarea sau utilizarea Site-ului implica acceptarea implicita de catre Utilizator a Termenilor si Conditiilor stipulate in prezentul Acord, chiar si in cazul actualizarii, modificarii, completarii sau schimbarilor aduse acestora, Site-ului sau informatiilor stocate.

1.2. Prezentul Acord se aplica fiecarui Serviciu oferit de EDENTERRA.ro in completarea descrierii fiecaruia dintre acestea care se regaseste in continutul www.edenterra.ro iar, in cazul unui conflict sau al unei incompatibilitati intre descrierea respectivului Serviciului si prevederile prezentului Acord, conflictul sau incompatibilitatea (daca nu se decide altfel) vor fi rezolvate intr-o maniera favorabila pentru www.edenterra.ro  si daca un asemenea conflict sau incompatibilitate nu se pot rezolva, se vor aplica prevederile descrierii respectivul Serviciu.

1.3. www.edenterra.ro poate modifica prezentul Acord in orice moment prin publicarea versiunii amendate pe Site. Acordul amendat si modificat va intra in vigoare imediat din momentul publicarii. Prezentul Acord a fost modificat ultima oara pe data de 27.06.2018. Daca se va continua utilizarea Site-ului dupa publicarea Acordului amendat si modificat, se considera acceptarea implicita de catre Utilizatori a termeniilor amendati. Prezentul Acord nu poate fi modificat decat in scris de catre reprezentantii legali ai EDENTERRA YOGA S.R.L.

2. Scopul Urmarit

2.1. Scopul prezentului Acord este de a defini si reglementa conditiile de utilizare a Site-ului, precum si Termenii si Conditiile aplicabile serviciilor oferite prin intermediul acestuia oricaror persoane juridice sau fizice care acceseaza site-ul www.edenterra.ro

2.2. Pagina www.edenterra.ro poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri/pagini de internet pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici, astfel cum sunt acestia specificati pe site-urile/paginile respective, administratorul nefiind raspunzator si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor site-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi sau trimiteri din acestea. Includerea legaturilor sau trimiterilor in www.edenterra.ro este facuta pentru ajutorul sau in  interesul Utilizatorului/Membrului, iar in alte cazuri in scop publicitar. Intrucat Administratorul nu poate garanta sau controla exactitatea informatiilor prezente pe paginile unor terti, Utilizatorul acceseaza acele site-uri si/sau le foloseste produsele/serviciile respective pe propriul risc si pe propria raspundere.

2.3. Intregul continut al Site-ului incluzand, dar fara a se limita la texte, imagini, grafice, programe, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea companiei EDENTERRA YOGA S.R.L., fiind protejate conform Legii drepturilor de autor, a legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industrial. Preluarea oricaror informatii sau date de pe acest site in scopul reproducerii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al Administratorului, este strict interzisa si se pedepseste conform legii.

3. Descrierea Serviciilor

3.1. Pagina www.edenterra.ro  pune la dispozitia Utilizatorilor/Membrilor inregistrati, prin accesarea cursurilor disponibile, clase de yoga si de meditatie.

3.2. Pentru inregistrare, vizitatorii paginii www.edenterra.ro  pot accesa “Log in” din pagina Home a site-ului www.edenterra.ro  De asemenea, pot accesa serviciile disponibile in Site, asa cum sunt ele descrise, prin cereri adresate la pagina de “Contact” sau urmand instructiunile de pe Site.

3.3. Pagina www.edenterra.ro  ofera tuturor Utilizatorilor/Membrilor sai clase de yoga sustinute la cele mai inalte standarde cat si realizate cu inalt profesionalism; cat si informatii cu privire la tehnicile yoga, evenimente, noutati, s.a.

4. Functionarea Site-ului. Contravaloarea serviciilor oferite.

Paginile site-ului www.edenterra.ro constituie o prezentare generala a notiunii de yoga; a trainerilor si scolilor de yoga din Romania si a produselor si serviciilor oferite de acestia. Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica informatiile care figureaza in Site, oricand, fara preaviz. Informatiile publicate pe Site corespund la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini, insa este posibila aparitia de erori sau omisiuni.

Operatorii paginii www.edenterra.ro sunt la dispozitia Utilizatorilor pentru orice informatii referitoare la tarife, servicii, redactarea de texte si oferte, modalitatilor de solutionare a cererilor vizitatorilor, etc.

www.edenterra.ro ofera o platforma web potrivit descrierii (vezi sectiunea HOME).

4.1. Modalitatea / Regulile de Utilizare a Site-ului 

4.1.1. Orice persoana care indeplineste conditiile impuse de prezentul Acord si le accepta; – poate deschide un cont pe www.edenterra.ro, devenind Membru.

4.1.2. Orice persoana care acceseaza pagina www.edenterra.ro si nu doreste sa devina Membru, accepta prezentul Acord si intelege ca nu poate avea acces la informatiile de pe acesta cat si la clasele EDENTERRA.

4.1.3. Toti Utilizatorii/Membrii www.edenterra.ro arata ca au luat cunostinta si consimt sa nu copieze, reproduca sau descarce informatii, texte, imagini, video, directoare, fisiere, baze de date sau liste accesate pe sau prin Site in scopul revanzarii sau redistribuirii continutului www.edenterra.ro  corespondentei in masa (prin e-mail, mesaje text, posta (electronica), site-uri socializare sau altele), desfasurarii unei afaceri concurente cu www.edenterra.ro  sau exploatarii comerciale a continutului www.edenterra.ro Se interzice extragerea continutului www.edenterra.ro pentru a crea sau copia, in mod direct sau indirect, colectii video/foto, baze de date sau directoare fara acordul scris din partea www.edenterra.ro

4.1.4. www.edenterra.ro  poate permite accesul Utilizatorilor la continutul, produsele sau serviciile oferite de terti prin link-uri catre web site-uri ale acestora. Utilizatorii sunt avertizati sa citeasca termenii si conditiile si/sau politicile de confidentialitate ale acestor site-uri inainte de a le utiliza pentru a cunoaste respectivele conditii de utilizare.

4.1.5. Niciun Utilizator nu va intreprinde actiuni care sa submineze integritatea sistemelor sau retelelor digitale folosite de www.edenterra.ro si/sau de alti Utilizatori si nu va incerca sa obtina acces neautorizat la asemenea sisteme sau retele digitale.

4.1.6.Utilizatorii si/sau Membrii consimt sa nu foloseasca serviciile  oferite de www.edenterra.ro  pentru a incalca drepturile de proprietate intelectuala ale tertilor. Administratorul va anula conturile Membrilor care incalca drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala ale altor persoane sau ale www.edenterra.ro

4.2. Inscrierea pe Site 

4.2.1. Pentru inregistrarea contului de Utilizator/Membru, aplicantul va trebui sa ofere informatii obligatorii, care sa permita Operatorilor Site-ului verificarea veridicitatii acestora. Toate informatiile obligatorii vor fi marcate cu “*” in formularul de inscriere.

4.2.2. Administratorul www.edenterra.ro  isi rezerva dreptul de a inchide orice cont, daca se constata tentative de fraude, si/sau se constata ca actiunile Membrului contravin ratiunilor pentru care a fost creat site-ul.

4.2.3. Orice solicitant al unui cont edenterra.ro, trebuie sa indeplineasca in prealabil urmatoarele calitati si sa garanteze urmatoarele informatii:

(a) sa aiba autoritatea de a accepta prezentul Acord in numele propriu si/sau a persoanei juridice pe care o reprezinta;

(b) sa ofere (dupa caz) adresa de domiciliu; adresa sediului social, o adresa de email de inregistrare care sa apartina (dupa caz) personal ori a companiei sau reprezentantului legal al companiei respective si sa insereze numarul de telefon la care poate fi contactat;

(c) toate informatiile pe care le ofera pe parcursul inregistrarii sa fie adevarate, exacte, actuale si complete.

4.3. Conturi.

4.3.1. Orice utilizator care si-a creat un cont pe Site parcurgand toata procedura aferenta, devine Membru activ al comunitatii edenterra.ro cu toate drepturile care deriva din cursul accesat. edenterra.ro va mentine un cont unic pentru fiecare Membru, iar acesta va primi un nume de utilizator si o parola pentru accesul la propriul sau Cont.

4.3.2. Un Membru activ nu poate vinde sau transfera un Cont, ID de Utilizator sau Parola. Datele de inregistrare se pot modifica doar in cazul in care – dupa caz – numele Membrului ori Companiei; codul fiscal sau numarul de inregistrare la Registrul Comertului se modifica. In acest caz, se vor trimite copii ale documentelor in virtutea carora se face solicitarea; iar operatorii edenterra.ro vor realiza modificarile.

4.4. Modalitati si termene de plata.

Plata se va efectua potrivit indicatii formular inscriere. In momentul confirmarii platii, contul va fi activat. Daca ulterior finalizarii aplicatiei pentru inregistrare membru nou – plata nu va fi efectuata, cererea va fi anulata automat de catre sistem.

5. Responsabilitatile/Obligatiile Membrilor

5.1. Numai un Membru activ poate accesa informatiile/clasele yoga disponibile pe Site.

5.2. Fiecare Membru activ se angajeaza si garanteaza sa:

(a) ofere informatii reale, exacte, actuale si complete cu privire la identitatea sa/companiei;

(b) nu aduce atingere intereselor administratorului EDENTERRA YOGA S.R.L. potrivit carora a fost creat site-ul www.edenterra.ro in sensul de a nu incerca fraudarea prin copiere/reproducere in vreun mod a logo, denumire, informatii, imagini, inregistrari disponibile pe site ori a site-ului in sine.

5.3. Fiecare Membru activ se angajeaza si garanteaza ca nu incalca sau incurajeaza incalcarea sau violarea drepturilor de autor, patentului, marcilor inregistrate, secretului comercial sau altor drepturi de proprietate sau de publicitate si intimitate ale EDENTERRA YOGA S.R.L., edenterra.ro ori vreunui tert sau alte drepturi ale tertilor.

5.4. Toti membrii/utilizatorii declara pe proprie raspundere si sub incidenta dispozitiilor legilor penale, ca prin utilizarea site-ului www.edenterra.ro cat si in baza informatiilor disponibile pe site privind inclusiv identitatea trainerilor, nu vor aduce atingere in vreun mod intereselor companiei si/sau tertilor, comentariile, postarile, parerile:

Ø nu sunt defaimatoare, calomnioase, amenintatoare sau hartuitoare;

Ø nu sunt obscene sau nu contin si nu implica pornografie, nu promoveaza materiale cu continut sexual explicit sau nu sunt daunatoare minorilor;

Ø nu promoveaza discriminarea: rasiala, sexuala, religioasa, etnica, a handicapatilor, fata de orientarea sexuala sau de varsta;

Ø nu contin publicitate neautorizata sau hartuire, nu vizeaza intimitatea cuiva si nu incurajeaza conduita infractionala si daunele civile;

Ø nu contin virusi sau alte dispozitive si coduri distructive care produc daune; nu intercepteaza sau expropriaza sisteme software;

Ø nu creeaza in alt mod daune pentru www.edenterra.ro ori tertilor.

6. Verificarea / Moderarea Conturilor Membrilor

6.1. In procesul de dobandire a calitatii de Membru activ al www.edenterra.ro  Administratorul va verifica informatiile introduse de catre Utilizatori si va valida conturile acestora. In caz de greseli, nereguli etc, acesta va sesiza respectivul Utilizator pe adresa de e-mail cu care acesta si-a deschis initial contul pentru remedierea greselilor.

6.2. Administratorul isi rezerva posibilitatea verificarii si sesizarii Membrilor asupra datelor introduse de catre acestia in conturile lor. In cazul nerezolvarii sesizarilor facute de Administrator in termen rezonabil, acesta poate inchide temporar contul respectivului Membru pana la remedierea neregulilor.

7. Incalcari ale Acordului de catre Membri. Excluderi.

7.1. Administratorul isi rezerva dreptul de a decide inlaturarea de pe Site a oricarui material pe care il considera ilegal, care incalca prezentul Acord sau nu este adecvat. Administratorul isi rezerva dreptul de a coopera cu autoritatile guvernamentale in investigarea actiunilor infractionale sau civile. Administratorul www.edenterra.ro  poate dezvalui identitatea oricarui Utilizator si informatiile de contact, daca autoritatile guvernamentale sau judiciare indrituite o cer – situatie fata de care Administratorul nu este raspunzator pentru orice prejudicii in activitatea Utilizatorilor/Membrilor. Utilizatorul/Membrul nu poate pretinde daune interese in urma acestor dezvaluiri.

Avand in vedere dispozitiile articolului precedent, www.edenterra.ro  poate suspenda sau anula Contul oricarui Membru ca urmare a constatarii unui comportament neconcordant cu prevederile prezente. Utilizatorul accepta ca www.edenterra.ro  nu are nici o raspundere fata de el, inclusiv pentru daunele rezultate, in cazul vreunei actiuni mentionate in aceasta sectiune.

7.2. Administratorul isi rezerva dreptul exclusiv de a restrictiona accesul Membrilor in orice moment, daca constata ca actiunile acestora sau continutul publicatiilor incalca principiile de functionare ale site-ului.

8. Limitarea Raspunderii

8.1. edenterra.ro ofera prin site-ul clase de yoga realizate de traineri acreditati si autorizati de forurile competente internationale. Administratorul nu isi asuma raspunderea pentru orice gen de accidentari ivite ca urmare a practicarii in conditii necorespunzatoare a claselor de pe www.edenterra.ro  – practica se face pe riscul si raspunderea fiecarui Utilizator acesta fiind unic responsabil.

9. Drepturile de Proprietate Intelectuala

9.1. EDENTERRA YOGA S.R.L. prin edenterra.ro este unic proprietar si autorizat legal al tuturor drepturilor privind Site-ul www.edenterra.ro si continutul acestuia. Site-ul si continutul acestuia includ secrete profesionale si comerciale cat si drepturi de proprietate intelectuala protejate de Legea nr. 84/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe cat si  de legile internationale ale dreptului de autor si ale altor drepturi. Toate drepturile de proprietate, inclusiv cea intelectuala, asupra Site-ului si a continutului acestuia vor ramane in posesia Administratorului.

9.2. «edenterra.ro», «www.edenterra.ro», siglele si logo-urile aferente sunt marci inregistrate sau marci de servicii ale Administratorului sub diferite jurisdictii si sunt protejate de legile dreptului de autor, marca inregistrata si altor drepturi de proprietate.

9.3. Datele continute in site sunt cu titlu de informatii general valabile. Administratorul se considera a fi autorul Site-ului, toate drepturile fiindu-i rezervate.

9.4. Este strict interzisa folosirea acestui Site in scopul distrugerii sau alterarii continutului ori a securitatii lui, ori pentru discreditarea sau hartuirea Administratorului, Trainerilor, Colaboratorilor sau a Membrilor activi. Orice infractiune se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

9.5. Orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a Site-ului, nelimitandu-se la preluarea/copierea/reproducerea informatiilor care il compun, fara sa se fi obtinut in prealabil autorizatia scrisa din partea Administratorului, este interzisa si constituie infractiunea de contrafacere, care se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

10. Forta Majora

Administratorul nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acest Acord, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau incluzand, dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, a altor retele sau a altor autoritati competente de care Administratorul nu este responsabil.

11. Protectie si Raspundere

11.1. Nota de Informare privind Protectia Datelor cu Caracter Personal 

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005, Administratorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii i le furnizeaza cu ocazia accesarii www.edenterra.ro  si/sau completarii formularelor disponibile pe www.edenterra.ro.

Orice persoana care acceseaza www.edenterra.ro si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe www.edenterra.ro, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ca Administratorul sa prelucreze aceste date cu caracter personal. Datele cu caracter personal colectate de catre Administrator prin intermediul www.edenterra.ro vor fi utilizate pentru scopurile serviciilor oferite prin intermediul acestui site, a administrarii relatiei cu Membrii, etc. In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca Administratorul sa dezvaluie anumite informatii care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Membru beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi, Membrii activi se poate adresa cu o cerere scrisa in acest sens, datata si semnata, la adresele disponibile in pagina de contact specificand totodata dreptul pe care doreste sa il exercite asupra datelor sale.

11.2. Raspunderea Firmei care Administreaza Site-ul 

Membrul/Utilizatorul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin internet si desi, EDENTERRA YOGA S.R.L. va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Membrii o primesc sau o trimit folosind Site-ul va fi permanent in siguranta.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri sau retele este facuta numai pentru ajutorul Membrului/utilizatorului si nu implica sprijinirea de catre Administrator a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Membrul/utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

12. Legea Aplicabila. Litigii

Pentru orice litigiu aparut in legatura cu si despre interpretarea prezentelor dispozitii; cat si consecinta a incalcarii obligatiilor de catre una din parti, acesta se va incerca a fi solutionat pe cale amiabila. In situatia in care nu se va putea realiza solutionarea litigiilor pe cale amiabila, se va solicita solutionarea acestora de catre instantele judecatoresti competente.

Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in prezentul act, precum si toate efectele juridice pe care acesta le produce sunt guvernate de legea romana in vigoare.

Pagina www.edenterra.ro poate fi accesata de oriunde in Romania si de peste hotare.

13. Dispozitii Generale

13.1 Toate notificarile sau cererile facute catre www.edenterra.ro  sunt valabile numai in scris, pe e-mail, cu confirmare primire e-mail si se vor trimite pe adresa: symooh90@gmail.com

13.2. Administratorul si Membrii sunt parti contractuale independente, si nu se creeaza nici o relatie inter-dependenta prin acest Acord.

13.3. Daca vreuna din prevederile incluse aici este nula sau inaplicabila, respectiva prevedere va fi anulata si se vor aplica celelalte prevederi ramase.

13.4. Titlurile au doar scop de referinta si nu definesc in niciun fel, nu limiteaza, nu descriu scopul sau aria de aplicare a respectivei sectiuni.