fbpx

Secretele vindecării cu cristale – un ghid complet pentru purificarea minții, trupului și sufletelui cu pietre sacre și minerale

vindecarea cu cristale este o știință veche sacră, care devine din ce în ce mai populară, pe măsură ce oamenii redescoperă puterea imensă a acestor pietre.

Cristalele au fost folosite dealungul istoriei datorită puterilor vindecătoare pe care le au. Culturile antice din întreaga lume au folosit cristale și pietre de vindecare pentru a le alinia, purifica și transforma energia, spiritul și sănătatea fizică. Puterile metafizice ale cristalelor nu au fost un mister pentru cele mai vechi culturi, inclusiv egiptenii, mayașii și sumerienii care își împodobeau în mod regulat corpurile cu bijuteriile confecționate din pietre sacre.

Chiar dacă aceste culturi antice au înțeles proprietățile incredibile de vindecare ale cristalelor și pietrelor, cultura noastră modernă, în cea mai mare parte, a uitat de aceste tehnici de vindecare străvechi. Din fericire, în ultimul timp, a existat o creștere recentă a interesului pentru puterile energice și proprietăților lor.

În acest articol, suntem încântați să dezvăluim câteva dintre aceste tehnici vechi de vindecare cu cristale. Pe măsură ce citiți, veți afla 6 modalități diferite de a utiliza cristalele pentru a vă vindeca corpul, mintea și spiritul.

Cum funcționează procesul de vindecare cu cristale?

Cercetările privind structura atomului în ultimele câteva sute de ani au arătat că totul din întregul nostru univers este compus din energie. Chiar și obiectele solide, cum ar fi o piesă de mobilier sau părul de pe capul tău, sunt într-adevăr vibrații de energie. Cristalele vindecătoare și celulele din corpul vostru sunt alcătuite din același tip de energie.

Oamenii de știință au descoperit deja cum să folosească energia inerentă a cristalelor pentru tot felul de lucruri, cum ar fi păstrarea timpului folosind cristale de cuarț mici în ceasul dvs. sau crearea de componente electronice pe calculatorul și smartphone-ul dvs. Indiferent dacă vă dați seama sau nu, proprietățile energetice ale cristalelor și pietrelor vindecătoare sunt utilizate pe scară largă în tehnologia noastră modernă.

Chiar se găsesc cristale și în medicamentele noastre. Multe produse farmaceutice sunt obținute prin măcinarea mineralelor care se formează în interiorul cristalelor de vindecare. Chiar dacă cultura noastră are mai multe utilizări pentru proprietățile materiale ale cristalelor, am neglijat utilizarea lor ca vindecare energetică.

La fel cum magneții folosesc energie pentru se atrage sau a se respinge, cristalele vindecătoare folosesc energia în același mod. Atunci când plasați anumite cristale peste anumite zone ale corpului, energia dvs. se transformă, vibrează, creează impulsuri, mișcări și deplasări energetice, în conformitate cu proprietățile și semnătura energetică a cristalului.

Ce tip de vindecare vă pot oferi cristalele?

Puteți utiliza cristale pentru a vindeca orice, de la migrene la anxietate. Cristalele vindecătoare pot, de asemenea, să vă aprofundeze practica de meditație, ajută la echilibrarea celor 7 chakre și chiar pot ajuta la inducerea unei stări de transă în condițiile potrivite.

Există în esență 3 moduri principale de vindecare cu cristale care vă pot transforma energia:

Curățare – Cristalele au capacitatea de a absorbi și de a elimina anumite tipuri de energie din corpul vostru. Cum un magnet poate ridica bucăți mici de metal, un cristal vindecător poate absorbi energie negativă din corpul tău.

Energizare – Cristalele și pietrele vindecătoare pot, de asemenea, să aducă energia în corp, minte sau spirit prin inducerea frecvențelor înalte. Acest lucru este similar cu modul în care energia electrică funcționează prin conducerea și transferul de energie într-un obiect. Un cristal poate valorifica energia din câmpul cuantic și îl poate trimite în propriul câmp energetic. Nu vă faceți griji, spre deosebire de electricitate, această energie este nedureroasă și nu este periculoasă.

Echilibrare – lumea noastră este foarte simetrică. Uită-te la frunzele pe copaci sau chiar pe corpul tău. Energia planetei noastre aliniază lucrurile într-un model de oglindire. Uneori, energia poate fi nealiniată și în afara echilibrului, și cristalele vindecătoare pot folosi proprietățile menționate mai sus, care sunt, în esență, atragerea și respingerea energiei, pentru a echilibra zonele de lipsă de armonie energetică.

Modalități de utilizare a cristalelor vindecătoare

Există mii și mii de tipuri de pietre vindecătoare și cristale în lume. Există o cantitate incredibilă de putere de vindecare neexploatată, doar stând acolo, așteptându-vă!

Purtați cristale de vindecare. Deoarece cristalele și pietrele absorb, resping și transmit energie, purtând anumite cristale de vindecare vă pot ajuta să vă echilibrați câmpul energetic pe tot parcursul zilei. Gândiți-vă la cristalele pe care le purtați ca și cum ați lua o vitamină. Mănânci vitamina și îți hrănește corpul pentru întreaga zi.

Plasați cristale de vindecare pe o anumită parte a corpului. Oricine este familiarizat cu vindecarea cu cristale este, probabil, familiarizat cu acest tip de terapie. Dacă sunteți în căutarea unei metode foarte directe și specifice, plasarea cristalelor pe acea zona corpului, unde exista probleme, este o modalitate excelentă de a accesa proprietățile lor vindecătoare.

Meditație. Pietrele vindecătoare și cristalele sunt vechi de milioane de ani și conțin multe informații despre istoria noastră. De fapt, un cristal de cuarț poate deține atât de multe date ca peste 22 000 de iPhone-uri, iar informația nu se degradează în timp. Dacă sunt folosite în timpul meditației veți fi capabili să primiți în mod intuitiv informații uimitoare, care pot schimbă viața.

Rețele de cristale. Atunci când utilizați o rețea de cristale, alegeți să folosiți anumite tipuri de cristale și pietre într-un model predeterminat. Aceste modele sunt concepute pentru a primi și transmuta energia. Folosirea unei rețele de cristale este o tehnică antică de vindecare și poate dura mult timp pentru a învăța toate tipurile de rețele, dar majoritatea oamenilor consideră că merita, fiind o practică extrem de puternică.

Dormi lângă un cristal. Mințile noastre subconștiente preiau informații atunci când dormim și atunci este un moment excelent prin care ne putem vindeca accelerat. Încercați să plasați cristale sub perna dvs. sau pe masa de noptieră și să vedeți cum acestea vă influențează visele și cum vă simțiți când vă treziți.

În mașină sau în casă. Puteți utiliza, de asemenea, pietre vindecătoare și cristale pentru a vă proteja sau a împuternici o intenție. De exemplu, puteți plasa cristale de protecție în mașină pentru a bloca energia negativă din accidente. Puteți să le folosiți în același mod în casa dvs. sau să setați energia pentru o cameră. Cristalele precum curațul roz pot atrage, de asemenea, energie romantică în dormitorul dvs. sau energie de vindecare lângă cada.

Sursa: https://www.consciouslifestylemag.com/crystal-healing-guide/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *