Ritual de Luna Nouă

Creeazăți propriul ritual personalizat de Lună Nouă pentru a face schimbări pozitive în viața ta și pentru a te conecta la Univers într-un mod mai profund.

O Lună Nouă este un moment excelent pentru a te gândi la dorințele tale. Practica de a face un ritual de Lună Nouă în fiecare lună pe termen lung poate aduce noi perspective, progrese și manifestări în viața ta.

Intențiile sunt diferite de obiective, obiectivele tind să fie mai externe, intențiile sunt despre modul în care vrei să te simți. Pentru a ne stabili intențiile, cred că este important să facem timp și spațiu pentru a obține perspectivă și claritate. Ritualurile sunt o modalitate frumoasă de a face ceva frumos pentru tine și de a lua un o pauză pentru a-ți asculta intuiția și a-ți da seama de ce ai nevoie.

Luna este ghidul nostru în a ne ajuta să devenim mai prezenți și să mergem spre interior.

Un ritual ar trebui să includă câțiva pași simpli și un instrument sau două.

Bazele ritualului
Loc confortabil și liniștit pentru a sta
Aproximativ 20 de minute pentru tine
Respirația ta
Caiet + stilou
Hrană. Fă-ți ceva simplu și hrănitor.
Lucruri opționale
Uleiuri esențiale, cum ar fi rozmarinul, lavandă, lemn de cedru, palo santo sau salvie
Lumanari
Cristale
Tămâie/Palo Santo
Muzică de relaxare
Cărți de tarot
Baie fierbinte cu săruri epsom

Iată ce trebuie să faci

Alege o oră potrivită
Seara lunii noi sau cea de după, dacă se poate. Alegeți un moment în care poți sta singură și neperturbată timp de aproximativ 20 de minute.

Pregătește spațiul
Pornește muzică care te relaxează. Aprinde câteva lumânări și o lampă cu sare pentru o atmosferă plăcută.

Fii atentă să ai caietul, un cristal sau mai multe, cărți de oracol.

Împământează-te
Arde Palo Santo, rozmarin, o frunză de dafin sau planta preferată pentru a curăța spațiul și utilizează un spray cu ulei esențial în același scop.

Meditaţie
Închide ochii și respiră. Concetrează-te asupra respirației timp de cel puțin 10 minute, lăsând gândurile să vină și să plece. Începe să îți imaginați cerul întunecat și vizualizează Luna Nouă.

Întrebări + jurnal
Întrebări de pus: Cum mă simt acum? Cum m-am schimbat în ultima lună? Ce am învățat? Ce este important pentru mine în acest moment? Ce se simte blocat în mine? Care este lucrul pe care îmi doresc cel mai mult în acest moment? De ce am cel mai mult nevoie în această fază a vieții mele?

A scrie în jurnal este magie la propriu. Dacă ai nevoie de puțin ajutor pentru a aprofunda intețiile tale, verifică cărțile oracol sau citește horoscopul.

În funcție de experiența ta, setează o intenție pentru luna viitoare, în funcție de modul în care te simți. Dacă nu apare nimic clar pentru tine în timpul acestui ritual, nu te stresa. Este complet normal.
Poți seta și mai multe intenții pe care le scrii în jurnal, citește aceste dorințe cu voce tare și simte cum te conectezi cu Luna Nouă, deci cu noi începuturi.

Acest ritual atât de frumos și de simplu poate fi o experiență minunată unde petreci timp cu tine însuți și te conectezi cu interiorul tău, nevoile tale și lumea magică a Universului în care trăim.