Placerea de a fi in trup

1 ora practica ghidata de emobodiment

Practica filmata LIVE, inregistrata, o poti accesa imediat dupa ce platesti.

Ce este placerea pentru tine?

De multe ori asociem placerea cu sexualitatea, fara sa stim ca trupul nostru tanjeste dupa placere si in alte momente ale vietii noastre. Atunci cand ii oferi atentie, prezenta, mangaiere trupului tau, cand il lasi sa se miste liber, fara judecata sau analiza, atunci apare savoarea, bucuria si entuziasmul. Pentru a te conecta cu trupul tau si energia feminina intr-un mod placut, usor si rapid te invit la acesta practica de embodiment unde o sa descoperim placerea de a fi in trup. 


Placerea nu este un lux sau se intampla doar cand avem activitate sexuala, ci este bucuria vietii de a te afla in corpul tau. Este foarte usor sa ne conectam cu simtirea, emotia, placerea, vulnerabilitatea noastra – toate acestea fiind atribute feminine – printr-o practica de embodiment. Important este doar sa ne dam seama cata nevoie avem de asa ceva noi femeile, si mai apoi sa ne oferim acest cadou.

Self+Love+Byron+Bay+Boudoir+Photography

Cum se va desfasura aceasta practica ghidata unde o sa ne conectam cu placerea de a fi in trup?

Timp de 1 ora te voi ghida intr-un spatiu de siguranta unde cu ajutorul respiratiei, miscarii constiente si libere conectata la emotie, si desigur, impreuna cu ajutorul atingerii o sa ii oferim trupului nostru ceea ce isi doreste de atat de mult timp. Atentia ta va fi indreptata doar catre tine, catre ce simti, catre emotie, catre nevoiele tale, catre vulnerabilitatea ta si catre trupul tau de femeie. 


De fiecare data cand o sa te simti trista, apatica, fara chef de viata, rigida, in mental, cu ganduri multe si haotice vei putea reveni, iar si iar, la acesta practica de embodiment. Poate fi varianta prin care te conectezi cu energia feminina dintr-un spatiu de intuitie si simtire interioara.

intrebari frecvente

Practica de Embodiment Placerea de a fi in Trup va fi inregistrata si o sa ai acces la inregistrare pe viata. Totusi, iti recomand sa iti faci timp sa intri LIVE, deoarece energia este mai potenta si puternica atunci cand facem impreuna.

Cea mai usoara modalitate de a te conecta la energia feminina este prin placere si trup, deci raspunsul este cu siguranta: DA, o sa iti activezi si simti energia feminina din interiorul tau. O sa te conectezi cu partea din tine care este deschisa, relaxata, vie si increzatoare.

Ranile emotionale sunt de cele mai multe ori stocate si reprimate in corpul nostru. Atunci cand ne dam voie sa deschidem trupul, sa-l relaxam, sa miscam energia din interior, cu siguranta, apar la suprafata anumite rani sau emotii puternice. Este foarte bine daca se intampla acest lucru, pentru ca inseamna ca ele doar cauta momentul sa fie eliberate.

Motivul pentru care nu simti placere este faptul ca trupul tau este inchis, deoarece doresti sa te protejezi sau ai avut la viata ta diferite traume care te-au facut sa devi o femeie puternica si tare. Cea mai usoara modalitate de a simti din nou placere in corp este prin a iti oferi tu singura acest lucru. Vei fi uimita in timpul acestei clase cata savoare, bucurie, deschidere, emotie si caldura se afla de fapt in corpul tau.

Deoarecem traim intr-o lume masculina, a fi in placere este considerat un lux, fara sa intelegem ca placerea ne conecteaza de fapt cu energia feminina si cu bucuria vietii. Avantajele unei asemenea practici sunt faptul ca iti dai voie sa te reconectezi cu trupul tau de femeie prin vulnerabilitate, deschidere, prezenta, atentie si atingere. In urma practicii Placerea de a fi in Trup te vei simti mai feminina, mai putin rigida si tensionata, mai jucausa, comectata cu intuitia si intelepciunea ta interioara.

Daca ai intrebari te rog frumos sa-mi scrii pe InstagramFacebook sau la adresa de e-mail symooh90@gmail.com. Dupa inscriere ai sa primesti un e-mail de confirmare de la mine, iar apoi am sa te introduc grupul pe WhatsApp. Sunt foarte fericita, draga femeie, ca ai ales sa iti oferi acest cadou minunat pentru a te conecta la frumusetea ta interioara, la energia feminina, la placerea de a fi in trup.