fbpx

Mini Curs Yin Yoga Gratuit

Elibereaza-te de anxietate, stres, griji, agitatie mentala, obsesie pentru trecut sau viitor, oboseala mentala si stari depresive cu ajutorul practicii de Yin Yoga. Practia blanda care poate fi practicata de oricine, indiferent de forma trupului sau varsta.

Aboneaza-te cu adresa de e-mail si primesti 3 video-uri gratuite de Yin Yoga.

*potrivite chiar si pentru incepatori

Simona Oprea - profesoara ta de yoga

Am intalnit Yoga la varsta de 23 de ani in anul 2013. Inca de la prima clasa m-am indragostit de aceasta practica si cu adevarat in sufletul meu stiam ca acesta e drumul meu in aceasta viata. Asa ca am avut curajul sa las deoparte tot ce mi-au spus ceilalti despre mine: ca eu nu stiu sa vorbesc in public, ca sunt prea timida, ciudata si diferita, prea slaba sau ca am trac. Am anulat tot ce mi-au zis ceilalti deoarece stiam ca nu este adevarat, ci adevarata este doar chemarea din sufletul meu. Asa ca astazi predau Yoga deja de 5 ani si ador ceea ce fac, sa aduc aceasta practica in viata cat mai multor persoane.

“Esenta practicii Yin este acceptarea. Yang este despre schimbarea lumii; Yin accepta lumea asa cum este. Nici unul nu este mai bun decat celalat.”

Beneficii Yin Yoga

  • Te ajuta sa accesezi starea de prezenta
  • Calmeaza sistemul nervos
  • Activeaza si echilibreaza meridianele energetice
  • Te conecteaza la partea ta blanda si rabdatoare
  • Accesezi compasiunea si calmul interior
  • Lucrezi cu sistemul osos si tesuturile conjuctive (articulatii, tendoane, fascia)
  • Practica meditativa si usoara


15 Minute de Yin Yoga pe zi - 3 video-uri gratuite

Te invit sa practici Yin Yoga alaturi de mine, chiar daca esti incepator, intermediar sau avansat. In Yin nu este vorba de competitite, de posturi perfecte sau forta, ci dimpotriva, ne conectam cu trupul, relaxam mintea si linistim sistemul nervos.

Aboneaza-te cu adresa de e-mail si primesti 3 video-uri gratuite de Yin Yoga.

*potrivite chiar si pentru incepatori