fbpx

magnetism si manifestare prin breathwork: initierea

Curs Inregistrat

3 h de Breathwork si Vizualizare

Acest curs nu va mai avea loc LIVE, dar poti avea acces la inregistrarile de respiratie constienta si sa il parcurgi in ritmul tau.

Respiratia vindeca corpul emotional, ne conecteaza cu Divinul si ne ajuta sa ne manifestam dorintele sufletului

Respiratia este un instrument puternic pentru eliberarea ranilor din corpul nostru emotional. Respiratia ne ofera darul de a ne onora fix in locul in care suntem. Si doar prin simtire si facandu-ne timp pentru a a simti pe deplin orice este interioul nostru ne putem vindeca.


Puterea respiratiei noastre este la fel de vasta ca si Divinul. Sa ne amintim ca cel mai mare dar al respiratiei noastre este ca ne tine in viata. In fiecare respiratie, Divinul ne indunda. Dumnezeu ne respira in fiecare respiratie. Adesea uitam asta… 


Cu ajutorul respiratiei constiente ne conectam cu Viata, Divinul si Subconstientul nostru. De aceea, prin respiratia profunda putem accesa fiinta noastra interioara, sa descoperim dorintele sufletului nostru si sa le manifestam.


Prin breathwork ajungem in subconstient unde curatam emotiile reprimate sau traumele care ne pot bloca manifestarea dorintelor. De asemenea, prin respiratie constienta putem schimba convingerile limitative, putem simti mai profund conexiunea cu Sufletul nostru si Divinul, putem manifesta de la nivel energetic si atrage in timp divin tot ceea ce meritam.

legatura dintre breathwork si manifestare

Cu ajutorul respiratiei constiente si profunde reusim sa accesam subconstientul. Ceea ce atragem in viata noastra (manifestare) vine de la nivel de subconstient si energie.

ce este magnetismul energetic

Atunci cand esti intr-o stare de magnetism energetic traiesti intr-o stare de flow si usurinta, tot ceea ce ai nevoie vine spre tine fara sa depui efort sau sa te stresezi.

accesarea subconstientului prin breathwork

Adevarata vindecare poate veni doar de la nivel de subconstient, trup si energie. Prin breathwork reusim sa accesam corpul emotional si traumele reprimate pentru a le elibera.

respiratia constienta si depasirea limitelor mentale

Atunci cand respiram constient ne descoperim puterea interioara, geniul interior, legatura noastra cu sufletul. Ne dam seama ca suntem mult mai mult decat credem si asta ne ajuta sa depasim limitele mintii.

breathwork: initierea

Curs Online intensiv de breathwork (respiratie constienta) cu focus energetic pe manifestarea dorintelor si magnetism. Prin aceasta practica de respiratie poti accesa subconstienul, profunzimea fiintei tale si Sinele Tau Superior.

Ziua 1

9 februarie

claritate

Ziua 2

10 februarie

magnetism

Ziua 3

11 februarie

viitor magic

intrebari frecvente

In fiecare dimineata trimit pe WhatsApp inregistrarea cu practica de Breathwork. Aceste sesiuni nu sunt LIVE, ci inregistrate. Tu in timpul zilei alegi 1 ora cand ai timp sa practici, dupa care poti sa impartasesti pe grup experienta pe care ai trait-o.

Accesul la inregistrari este pe viata si poti practica cand doresti fiecare sesiune de Breathwork.

Boli de inima, tensiune arteriala mare, atac cerebral, tromboza. Nu se practica atunci cand narile sunt blocate sau aproape blocate. 

Breathwork se refera la orice tip de exercitii sau tehnici de respiratie. Oamenii le executa adesea pentru a imbunatati bunastarea mentala, fizica si spirituala. In timpul respiratiei, iti schimbi in mod intentionat tiparul de respiratie pentru a accesa subconstientul, corpul emotional si stari extinse de constiinta.

 

Manifestarea incepe prin a-ti observa credintele limitativele, programele din subconstient, cat de mult crezi ca meriti, si mai apoi sa te conectezi la esenta ta unica, autentica, magnetica si sa atragi fix viata pe care ti-o doresti.

469a2a926ecca34c312d77e6b4c4e8e2

Acest curs nu va mai avea loc LIVE, dar poti avea acces la inregistrarile de respiratie constienta si sa il parcurgi in ritmul tau.

testimoniale

Multumesc frumos pentru curs, pentru tot, am inceput sa invat sa respir in mod constient, voi repeta de cate ori simt nevoia toate cele 3 meditatii postate de tine, esti minunata si avem multe lucruri de invatat din experienta ta pe care sa le "probam" si in situatiile noastre de viață...sunt convinsa ca ai schimbat in bine viata foarte multor suflete asa cum spuneai intr.un live si cred asta pt ca ai schimbat in mod benefic si existenta mea...Astept cu mare drag si interes următoarele cursuri pe care vei alege sa le impartasesti cu noi! Fii binecuvantata mereu! 🤗😘
Diana
A doua zi a fost cu multă liniște și pace interioară, in timpul respirației , in prima parte au fost doua corpuri cel care a rămas înțepenit pe saltea și cel de-al doile care plutea in spațiul cosmic, am primit și un raspun , sa ii las pe toți cei din viața me, in pace , sa nu le mai port de grija. Am aterizat pe o frumoasa insula cu nisip alb, padure de palmieri, ocean turcoaz, muuuuuult soare și mult bine, iar in camera mea pe cele doua scaune am înțeles ca in tot acest timp am fugit de mine, nu mi-am dat voie sa na cunosc, sa îmi cunosc nevoile, sufletul, sa ma iubesc, sa conștientizez ca eu sunt cea de care am nevoie! Mulțumesc Simona. Namaste!!!!! 🙏🤗💜
Angela
Dintre toate experiențele avute cu Simona până acum, aceasta a fost cea mai puternică pentru mine. La primele două sesiuni am simțit multă durere, mâhnire durerere fizică în piept. Apoi furie. Ultima sesiune a fost ca o binecuvântare într-o baie de Lumină. Ceva minunat unde aș fi dorit să rămân. Mulțumesc Simona! Voi repeta aceste sesiuni, până simt că am curățat și m-am eliberat de tot ce era. Și tuturor celor care au avut curajul să împărtășească ce au trăit le mulțumesc. Îmbrățisări și binecuvântări tuturor❤️🙏🌈!
Simona
Buna fetelor, cred că pentru toate a fost experiența de care aveam nevoie in acest moment. Pentru mine ziua 2 a fost mai neașteptată, in sensul că exact la finalul exercițiului am adormit vreo 10 min ft profund, in care stiu ca am visat, si nu imi mai aduc aminte nimic despre acest vis. Dupa acele 10 min m_am trezit cu o durere puternică de cap, si am adormit foarte greu. Nu prea stiu cum să interpretez aceste lucruri☹️. In schimb ziua 3 a fost divină, pe întreaga durată a exercițiului am simtit multă multă căldură in tot corpul, am fost foarte liniștită, puțin la final am plâns, însă starea per total a fost excelenta si s-a menținut si după. Mi-a făcut mare plăcere să parcurg acest drum, a fost o provocare si pentru mine, este primul curs de acest gen, însă cu siguranță nu si ultimul. Sper ca fiecare a primit mai mult sau mai puțin răspunsurile de care avea nevoie. Mii de mulțumiri Simona♥️, mulțumesc pentru aceasta experiență. 🙏🥰😘
Andrea
A fost eficientă aceasta tehnica pt mine ,ce a adus o curatare și liniștire a mintii.Aceasta observare și conștientizare a respirației o simt ca pe o respirație a iubirii,pt ca atunci cand avem o minte curata, inima infloreste in mod natural, nemaifiind obstructionata de ganduri negative, ura, invidie sau critica.Infinite binecuvântări tuturor!
Venera
Si eu... La fel am avut ședințe de breathwork, cu plâns puternic..., cu imagini/întrebări din trecut puternice.. Dar apoi m-am liniștit... Este incredibil cat de multe strangem in noi, de-alungul timpului, fara sa conștientizăm in mod clar... Breathwork ul, la mine cel putin a adus cele mai mari variatii, surprize... De la plăcere, caldura, protecție ... Mesaje simple... Si profunde.... pana la plâns si urlete.... Dar eliberarile/transformarea sunt veritabile.. Este o experienta unica, de fiecare data noua, a noastră cu corpul nostru. Multumesc Simona! ❤️🙏
Silvia