fbpx

Femeia Dharma

Descopera-ti menirea ca femeie empatica si sensibila 

Acest curs nu se va mai tine LIVE, dar poti avea acces la varianta inregistrata

Cursul Online va avea loc in perioada 5 Iunie - 26 Iunie

Programul Cursului

Saptamana 1 – Echilibrarea sistemului nervos – 3 practici pentru reglarea sistemului nervos hipersensibil + live despre sistemul nervos al unei femei empatice

Saptamana 2 – Embodiment pentru accesarea energiei feminine – 3 practici de embodiment care te ajuta sa te conectezi cu partea ta feminina, creativitatea si esenta ta interioara + live despre importanta energiei feminine pentru femeia empatica

Saptamana 3 – Descopera menirea sufletului tau – 3 meditatii unde te ghidez in campul cuantic sau starea de prezenta pentru a accesa informatie de la sufletul tau + live de ce este femeile empatice sunt liderii acestei noi ere

Saptamana 4 – Cum sa imi creez un business online conectat la menirea mea – 3 task-uri practice pentru a incepe sa iti indeplinesti menirea + live despre experienta mea de business de 3 ani de zile in mediul online ca femeie empatica

Femeia sensibila si empatica exista pentru ca ea poate sa creeze o lume mai buna

Si totusi, din pacate, femeile sensibile sunt cele cu mai putina incredere in ele deoarece lumea inconjuratoare si sistemul in care traim ne face sa credem ca doar oamenii puternici si nemilosi ajung sa aiba succes.

Eu fiind o femeie sensibila am reusit sa-mi creez o viata unde imi onorez sensibilitatea si chiar o folosesc in menirea mea. Din acest motiv, vreau sa te ajut si pe tine, draga femeie sensibila si empatica, sa descoperi ca sensibilitatea ta este un dar spiritual.

De ce am ales sa iti ofer aceasta calatorie?

Numele meu este Simona Oprea si imi doresc sa te ghidez spre a descoperi ca sensibilitatea si empatia cu care te-ai nascut sunt chiar un dar, desi de multe ori poate nu vezi acest lucru.

Si eu sunt o femeie sensibila ca tine si mult timp in aceasta viata, cateodata chiar si in prezent, am simtit ca sunt diferita de ceilalti si mult mai senzitiva, deschisa si empatica.

Asta poate duce si la multa suferinta, mai ales cand nu reusesti sa iti folosesti sensibilitatea precum un dar. Totusi, in timp am realizat si experimentat ca prin sensibilitate simtim tot ceea ce este in jurul nostru si avem o intuitie puternica.

Din acest motiv, oamenii care sunt sensibili, sunt adevaratii lideri pentru ca pot empatiza cu ceilalti si pot simti viata, sunt cei care ar trebui efectiv sa conduca lumea pentru ca le pasa de oameni, animale, plante si planeta.

Femeia Dharma

Descopera-ti menirea ca femeie empatica si sensibila 

Acest curs nu se va mai tine LIVE, dar poti avea acces la varianta inregistrata

Incepand cu 5 Iunie, in fiecare luni, timp de 4 saptamani, o sa ne intalnim live la ora 18:30 sa vorbim despre tema saptamani si tot in aceeasi zi o sa primesti practicile inregistrate, pe care ti le recomand sa le faci de 3, 4 ori pe saptamana.

Daca nu poti intra live cu noi, vei avea acces la inregistrari. Tot ceea ce primesti in acest curs va fi al tau pe viata. Am sa creez un grup de WhatsApp cu cateva zile inainte sa incepem unde o sa ne conectam si o sa va trimit linkurile necesare.

Ma bucur enorm ca ai ales sa faci aceasta calatorie alaturi de mine,

Simona.

Anularea inscrierii la acest curs se poate face cel mai tarziu cu 30 de zile inainte de data organizarii cursului. In aceasta situatie, contributia deja achitata este nerambursabila, insa ea va putea fi redirectionata catre achizitia cursurilor inregistrate sau participarea la un alt curs experential programat in urmatoarele 6 luni, in limita locurilor disponibile. In cazul anularii inscrierii cu mai putin de 30 zile inainte de data organizarii cursului, contributia deja achitata este nerambursabila, iar redirectionarea acesteia NU mai este posibila.