fbpx

Intoarcerea la Esenta Divina

28 Noiembrie – 16 Ianuarie 


head, mask, face-3973853.jpg

7 Saptamani, 7 Live-uri, 7 Meditatii & 7 Practici Somatice

Intoarcerea la Esenta Divina are scopul cu ajutorul practicilor: Starea de Prezenta, Shadow Work, Practici Somatice de Embodiment & Conexiunea cu Inocenta si Copilul Interior sa dea la o parte toate straturile care iti acopera sufletul, pentru a te conecta la unicitatea, esenta si lumina inimii tale.

Acest curs nu va mai avea loc LIVE, dar poti avea acces la inregistrari si sa il faci in ritmul tau.

Saptamana 1

Starea de prezenta, conectarea cu trupul si constiinta divina.

Saptamana 2

Arta unei minti constiente, constientizarea si eliberarea de tipare negative.

Saptamana 3

Relatia interioara cu parintii, armonizare divin feminin-masculin.

Saptamana 4

Shadow Work, eliberarea de convingeri limitative spirituale/religioase.

Saptamana 5

Shadow Work, tema energiei sexuale, reconectarea cu inocenta sexuala.

Saptamana 6

Shadow Work, tema banilor si abundentei.

Saptamana 7

Abandon in iubire, deschidere Chakra Inimii.

Cel care se apara de nou, de strain, regresand spre trecut, este in aceeasi conditie neurotica ca si cel ce se identifica cu noul, fugind de trecut. Singura deosebire este ca unul se instraineaza de trecut, iar celalalt - de viitor. Amandoi fac, in principiu, acelasi lucru: isi salveaza ingustimea constientului, in loc sa lase conflictul contradictiilor sa izbucneasca, sfaramand totul, spre a-si construi apoi o stare de constienta de nivel mai inalt si cu orizont mai larg. (Carl Jung)

Crezi ca mereu ai de invatat? Ca trebuie sa evoluezi? Acumulezi informatii, terapii, workshop-uri dar parca nimic nu se schimba in viata ta? Te-ai gandit vreodata ca tot ceea ce faci, iti doresti, toate cartile pe care le citesti te indeparteaza mai tare de sufletul tau?

  • Invata in acest curs cum sa te dezveti (haha) despre tot ce ti-au spus ceilalti ca esti, despre toate convingerile „spirituale” sau mai putin spirituale care doar ti-au intunecat mai tare accesul la propria ta esenta.
  • Cum ar fi macar pentru un moment sau chiar 7 saptamani sa renunti la tot ceea ce crezi ca esti? Si sa iti dai voie sa te cunosti cu adevarat. In esenta ta iti vei da seama ca nu este nimic de controlat, manifestat, dorit, evoluat, ascensionat ci doar de trait din propria lumina si autencitate.
  • O sa fim impreuna o comunitate de oameni unde o sa ne conectam, exprimam si sustine.
  • Poate vei renunta sa mai consumi informatie nesfarsita ezoterica si spirituala, si in sfarsit te vei conecta la informatia, codurile si intelepciunea sufletului tau si IN SFARSIT ITI VEI ODIHINI MINTEA DUPA ATATEA CAUTARI care mai tare te-au indepartat de tine.
  • INVATA SA ITI ACCESEZI PROPRIILE CODURI DIVINE, SI NU VEI MAI AVEA NEVOIE DE VALIDARE SI CAUTARE „SPIRITUALA” LA ALTII.
  • In esenta ta esti perfect si imperfect in acelasi timp, esti Divin si uman, esti TOTUL, aici stii, aici esti deja vindecat, aici nu iti mai doresti lucruri obsesiv, pentru ca iti dai seama ca deja ai totul, si „paradoxal” atunci incep sa ti se indeplineasca toate dorintele.

Acest curs nu este pentru tine daca cauti...

  • Daca cauti doar sa inveti informatie pe de rost. Cursul va fi 90% practica cu psihicul uman, practica somatica cu corpul si practica de a te dezvata de toate convigerile negative –  pentru a iti simti esenta si a trai de acolo din profunzimea inimii tale.
  • Daca cauti un vindecator in exterior sa te vindece si sa iti rezolve problemele. Nu sunt vindecatoarea ta. Sunt ghidul catre sufletul tau. Si tu esti ghidul catre sufletul meu. Atat.
  • Daca cauti metode sofisticate, ezoterice, care par spirituale – pentru ca cineva candva te-a facut sa te simti ca nu esti indeajuns de evoluat, cand de fapt esti, e necesar doar sa traiesti de la nivel de suflet si intuitie, sa stii ca nu am nici o metoda sofisticata energetica, astrala sau o nebunie de genul acesta pentru tine, pentru ca am ajuns la concluzia ca nici o metoda nu te va vindeca, ci doar lumina sufletului tau.

Acest curs nu va mai avea loc LIVE, dar poti avea acces la inregistrari si sa il faci in ritmul tau.

Testimoniale de la editia 1