fbpx

Simona Oprea - profesoara de Yoga, Meditatie si Cursuri Online; Consultant doTERRA

symooh90@gmail.com

Scrie-mi pe WhatsApp: https://wa.me/+40759050001

Da-mi Add pe Facebook: Simona Oprea | Facebook

Follow pe Instagram:  instagram.com/edenterra

ID DOTERRA OPREA, SIMONA – 4877617   

Ce sunt Uleiurile Esențiale ?

Uleiurile esențiale doTERRA sunt substante volatile extrase din plante (radacini, frunza, scoarţă sau tulpini de copaci, flori, seminţe). Atunci când mirosim un trandafir sau strângem în mână o frunză de mentă, simţim de fapt uleiul esenţial.


In natură, uleiurile esenţiale sunt de fapt sistemul de apărare al plantelor împotriva dăunătorilor şi paraziţilor: sistemul imunitar al plantei.

Aceste Uleiuri esentiale doTERRA sunt extrem de concentrate şi pure. Fiecare ulei esenţial conţine sute de constituenţi chimici naturali, iar concentraţia anumitor constituenţi dă potenţa fiecărui ulei în parte.


Utilizarea de uleiurilor esentiale pure cu grad terapeutic doTERRA reprezinta cea mai eficientă optiune de tratament naturist pe care o avem la dispozitie.

 

 

dōTERRA CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade - Uleiuri Pure Certificate cu Grad Terapeutic)

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

 

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA. Adaugi în coș un “Enrollment kit” (Pachet de Înregistrare / Înrolare) (un pachet de produse predefinit de doTERRA).  Pachetele de înregistrare au discount-uri față de prețul de membru, de aceea vă și recomandăm această variantă.

Programul de Recompensare doTERRA

Programul de Recompensare a Loialității (LRP) doTERRA este un program îți permite să acumulezi credite pentru produse gratuite, pe baza cumpărăturilor lunare efectuate în cadrul programului. În calitate de participant la Programul de Recompensare a Loialității, vei începe imediat să acumulezi credite pentru produse, care pot fi utilizate pe post de bani pentru cumpărarea de produse doTERRA . Cu cât participi de mai mult timp, cu atât poți obține mai multe credite – până la 30% din valoarea totală a cumpărăturilor tale din cadrul Programului de Recompensare a Loialității! 

Care sunt beneficiile LRP?

În calitate de membru al Programului de Recompensare a Loialității, vei primi puncte pe care le poți folosi pentru produse gratuite. În plus, dacă realizezi o comandă LRP ce atinge 125 PV (Volum personal), între data de 1 și 15 a lunii, te vei califica pentru clubul „Produsul lunii”. Clubul „Produsul lunii” reprezintă o promoție permanentă cu un nou produs gratuit în fiecare lună! În calitate de membru al Programului de Recompensare a Loialității, te poți califica și pentru mai multe oportunități de a obține comisioane.

Ce includ Creditele LRP?

  • Livrare automată și fără griji a produselor doTERRA pe care le folosești în fiecare lună
  • Primești până la 30% din valoarea PV a comenzii tale LRP lunare sub formă de credite pentru produse
  • Folosești creditele LRP pentru produse pentru a comanda produse doTERRA 
  • Libertatea de a aduce modificări la comanda ta LRP până în ziua precedentă datei livrării lunare
  • Un mod convenabil de a-ți atinge PV lunar și cerințele de calificare pentru bonusuri
  • Stimulent de loialitate puternic pentru noii clienți și consultanți pe care îi sponsorizezi personal
  • Poți vizualiza și utiliza punctele tale de recompensare a loialității online, în cadrul biroului tău administrativ mydoterra.com
  • Livrarea comenzilor LRP poate fi setată în orice zi din intervalul 1-28 al lunii

Afacerea doTERRA - Plan de Compensare

De ce sa alegi doTERRA?

Surse de uleiuri in Europa