fbpx
curs online - reconectarea cu intelepciunea feminina

Acest curs nu se va mai tine LIVE, dar poti plati si ai acces la inregistrare.

Programul Cursului

Acest curs este intensiv si daca il urmezi cu devotiune si dedicatie o sa te ajute sa descoperi intelepciunea feminina din interiorul tau. Ca sa intri in contact cu aceasta parte sacra din tine, este important sa lasi deoparte toate informatiile, gandurile si convigerile pe care le-ai internalizat din exterior referitor la ce este energia feminina. Fiecare femeie are o anumita esenta feminina si aceasta nu se invata prin minte, ci prin conexiunea cu trupul si cu energiile tale interioare.

Saptamana 1 - Vindecarea Pantecului

Pantecul tau este portalul catre energia feminina. Pantecul este un spatiu sacru plin de creativitate, senzualitate si intelepciune divina. Prin vindecarea si onorarea pantecului vei incepe sa te conectezi cu intuitia ta de femeie, care este dincolo de minte si informatii exterioare.

Saptamana 4 - Onorarea Ciclului Menstrual

Femeia este creata sa traiasca urmandu-si ciclicitatea lunara. Totusi societatea in care ne-am nascut ne indeparteaza de natura noastra si ne face sa credem ca menstruatia este un impediment in viata noastra, cand de fapt aceasta perioada este profund intuitiva si divina. Atunci cand iti cunosti ciclul menstrual, iti cunosti natura de femeie.

Saptamana 2 - Magnetismul Feminin

Atunci cand esti in energia feminina esti automat magnetica. Asta inseamna ca tot ceea ce iti doresti vine catre tine, tu tot ce trebuie sa faci este SA FII si sa ai rabdare si incredere in viata si timpul divin. Aici inveti sa eliberezi controlul si sa stai in rabdare si prezenta, sa astepti, sa primesti.

Saptamana 5 - Placerea de a fi in Trup

Trupul este cheia catre feminitate, placere, senzualitate, prezenta si extaz. In spiritulitate si religie suntem invatate sa ne deconectam de corp, sa iesim cu constiinta in exterior, in sus. Dar energia feminina necesita sa cobori in tine, in carne, in Pamant, in simtire, in placere si durere, in emotie si delicatate, in putere si abandon.

Saptamana 3 - Furia Sacra

Femeia este plina de furie. De aici vin starile de nervozitate, anxietate, rabufniri fara sens si emotii haotice. Aceasta furie este sacra deoarece ea iti arata cine ti-a depasit limitele si unde iti incalci singura valorile. Este normal sa fii plina de furie cand nu traiesti la standardele tale si ii lasi pe toti sa iti incalce limitele personale.

Saptamana 6 - Incetinirea Ritmului

Cu cat faci lucruri mai repede, mai bine, mai multe cu atat te crezi mai competenta si buna, asa e? Pentru ca asa ai fost invatata, dresata, conditionata, dar asta te tine constant in energie masculina. Invata sa incetinesti ritmul, sa te deconditionezi, sa lasi lucrurile si pe maine, pentru ca oricum o sa le faci, sa simti viata printr-un tempo de lentoare si moliciune.

Acest program este pentru tine daca:

te simti rigida si inchisa

Daca iti dai voie sa fii sincera cu tine iti vei dai seama cat esti de rigida, inchisa si tensionata. Alegi sa fii in aceasta energie deorece iti e frica si cauti sa te protejezi de orice pericol poate veni din exterior. Crezi ca e mai bine sa fii de piatra si sa nu te raneasca nimeni, decat vulnerabila si sensibila.

nu ai energie vitala

Te trezesti obosita, te simti toata ziua fara energie vitala, ai burn-out dar totusi simti ca nu te poti opri. Esti nevoita sa bei 2,3 cafele pe zi pentru a tine pasul cu viata. Desi te afli in starea aceasta in momentul in care iti iei o pauza simti ca nu mai esti productiva si incepi sa te judeci.

tanjesti dupa conectarea cu energia feminina

In interiorul tau simti aceasta dorinta, tanjire dupa energia feminina plina de incredere, relaxare, blandete, iubire, deschidere. Stii ca este acolo in tine, dar nu stii cum sa lasi deoparte protectia si controlul.

te simti neinteleasa

Treci prin tot felul de stari intense, emotii puternice, te schimbi de la o zi la alta, intr-o zi esti bine, in alta zi nu mai esti la fel de bine. Te simti neinteleasa, parca toti oamenii din exterior par sa fie multumiti si echilibrati, iar tu in emotiile tale profunde si haotice te simti neinteleasa.

doresti sa te conectezi cu trupul tau

Stii cat este de important sa te conectezi cu trupul tau, ai auzit asta peste tot, dar nu prea intelegi cum sa o faci. Parca corpul tau striga dupa tine, dupa atentia ta, prin diferite dureri sau boli, dar totusi nu reusesti sa iti intelegi trupul si ce vrea sa iti zica.

nu ai incredere in tine

Nu ai incredere in cine esti, in talentele tale si abilitatile tale, te simti stearsa, fara sens, nu iti place de tine, trupul tau sau personalitatea ta. Toate aceste lucruri le simti pentru ca ai fost invatata sa te indoiesti de tine si nimeni nu te-a sustinut in maretia si Lumina ta.

Cum se va desfasura Cursul Online Reconectarea cu Intelepciunea Feminina

6 live-uri

Ne intalnim in fiecare luni la ora 18:30, timp de o ora, la o sesiune LIVE unde o sa povestim despre tema saptamanii. Toate sesiunile raman inregistrate.

6 practici feminine

In fiecare saptamana primesti o practica pe care iti recomand sa o faci de 3-4 ori pe saptamana pentru a reusi sa te conectezi profund cu energia ta feminina.

6 meditatii

In fiecare saptamana primesti o meditatie pe care o poti asculta dupa ce iti termini practica feminina cu trupul.

ritual zilnic

Ritualul zilnic de dimineata consta in journaling. Am sa te invat o practica de journaling prin care sa te setezi la cele mai inalte vibratii aceste 6 saptamani.

+ bonus cadou cursul online masajul sanilor anahata bliss
& webinar practic activarea energiei feminine

Detalii despre Anahata Bliss aici → ANAHATA BLISS – EDEN TERRA
Detalii despre Activarea Energiei Feminine prin Eliberare Somatica → ACTIVAREA ENERGIEI FEMININE – EDEN TERRA

Acest curs nu se va mai tine LIVE, dar poti plati si ai acces la inregistrare.

TESTIMONIALE DE LA EDITIA 1

TESTIMONIALE DE LA EDITIA 2