fbpx
Digital illustration of a female silhouette surrounded by colorful and glowing planets.

27 mai - 3 iunie
editia 2

Dizolvarea Blocajelor Energetice prin Echilibrarea Celor 7 Chakre

250 LEI REDUS DE LA 500 LEI PANA IN 14 APRILIE

cum se va desfasura cursul online?

O sa lucram 8 zile impreuna. Fiecare zi alocata unei Chakre, iar ultima zi practica pentru toate cele 7 Chakre si Aura.

In fiecare seara am sa iti trimit pe grupul de WhatsApp videourile pe care sa le urmaresti in ziua urmatoare.

Primesti 3 practici inregistrate: Kundalini Yoga, Mudra & Mantra Chanting (Himalayan Kriya Yoga) si Meditatie Ghidata + 1 live cu teorie despre fiecare Chakra in parte.

esenta ta se simte in energia pe care o emani si aura ta. este important sa ai corpul energetic echilibrat si curat pentru a fii tu insuti in aceasta lume si pentru a trai constient. dizolva tot ceea ce te blocheaza si lasa puritatea si intelepciunea sufletului tau sa se exprime.

constientizeaza chiar inainte sa incepem cursul unde ai cele mai multe blocaje

7 Chakre Principale + Aura

Dezechilibre Chakra Radacina: deconectare de corp, nesiguranta, anxietate, trauma in copilarie, alcoolism, tulburari intestinale, probleme cu oase, dinti, coloana lombara. Din Chakra Radacina izvoraste energia noastra sexuala, forta vitala, aici simtim conexiunea cu Mama Pamant si trupul nostru.

Dezechilibre Chakra Sacrala: iti refuzi placerea si bucuria, trauma sexuala, nu ai viata intima, te simti stingher langa alti oameni, afectiuni zona uro-genitala. Chakra Sacrala echilibrata se poate observa intr-o persoana cand are pofta de viata, libido ridicat, dorinta si creativitate.

Dezechilibre Chakra Plexului Solar: agresivitate, detii controlul, ego puternic, nu stii sa asculti, frustrare, lipsa succesului. Un Plex Solar puternic inseamna o minte puternica si motivatie pentru actiune care duce catre prosperitate si abundenta.

Dezechilibre Chakra Inimii: esti critic cu tine, te simti singur, deprimat, pierdut, iti e teama sa ai o relatie noua, egoism, gelozie. Cand Chakra Inimii este deschisa iti e usor sa te conectezi cu oameni din jur, sa ii apreciezi, sa ii simti si sa le transmiti bunatate si iubire.

Dezechilibre Chakra Gatului: timiditate, nervi, esti speriat, nu te exprimi, emotii reprimate, lipsa de creativitate. Chakra Gatului echilibrata se poate vedea la o persoana care vorbeste din inima, intr-un mod intelept, care stie cand sa asculte si cand sa exprime ce este in interiorul sau.

Dezechilibre Al Treilea Ochi: dureri de cap, migrene, probleme cu vederea, blocaje in viata, nu ai libertate, cosmaruri. Al Treilea Ochi este conectat la capacitatea noastra de a vedea sau simti lumea spirituala.

Dezechilibre Chakra Coroana: apatie, confuzie, esti aerian, amnezie, scepticism in privinta spiritualitatii, lipsa conexiunii cu Dumnezeu, rigiditate. Cand Chakra Coroana este deschisa simtim ca suntem cu totii interconectati si facem parte dintr-un mare intreg divin.

Aura este campul electromagnetic care iti inconjoara corpul. Actioneaza ca un container pentru forta ta vitala, aducand incredere, siguranta, compasiune si iubire in fiinta ta. O aura puternica atrage pozitivitatea si respinge negativitatea, astfel incat boala nu poate patrunde cu usurinta in corpul tau fizic. Ofera un puternic sentiment de securitate si o prezenta inaltatoare. O aura slaba te poate face sa te simti paranoic sau sa ai o lipsa de incredere in tine. Negativitatea poate patrunde in psihic si in corpul fizic.

simona oprea - ghidul tau in aceasta calatorie

Cine sunt eu?

Practic Yoga din 2013, de la 23 de ani si inca de la prima mea clasa de Yoga, undeva profund in interiorul meu, am stiut ca asta imi e calea. Dupa anumite experiente spirituale prin care am trecut in aceasta viata mi-am dat seama ca este important sa-mi ascult sufletul, chemarea si sa fac ce simt. Am inceput sa predau Yoga in 2018 si de atunci stiu ca asta vreau sa fac mult timp de acum incolo, poate toata viata. Imi place sa aduc practici, pe care le fac si eu in viata mea, oamenilor care au nevoie si cauta sa aibe un stil de viata holistic, natural si constient. Abordarea mea asupra Yoga nu este doar cea fizica, ci si cea energetica-spirituala, motiv pentru care acest curs este strict bazat pe practici energetice.

simo_Irina_6761
simo_Irina_6781

ce beneficii ai daca participi la acest curs?

In primul rand, vei avea acces la un set de practici energetice puternice care echilbreaza chakrele si intaresc aura.

Vei face parte dintr-o comunitate online.

Iti vei cunoaste si vindeca corpul energetic.

Iti vei descoperi intuitia si puterea interioara.

Vei reusi sa identifici ce chakre sunt dezechilibrate.

Va deveni clar unde ai de lucrat cu tine insuti.

Iti vei schimba rutina zilnica cu una sanatoasa si spirituala.

Vei experimenta ca de fapt totul este energie.

Vei elibera traumele din corp.

Iti vei curata canalele energetice si chakrele.

Vei accesa starea de prezenta si vei descoperi ce inseamna sa o minte calma.

Iti veni intari aura/campul energetic.

Aura ta puternica va respinge energia negativa din exterior si va atrage energie pozitiva prin oameni si oportunitati.

INTREBARI FRECVENTE

Trebuie sa fiu prezent LIVE?

La editia acestui curs nu o sa tinem nici un LIVE. O sa primesti in fiecare seara videourile inregistrate.

Acest curs este doar pentru femei?

Nu, acest curs este atat pentru femei cat si pentru barbati.

Cat dureaza practicile?

 Practica de Kundalini Yoga va fi 20-25 minute, Mudra & Chanting varianta Himalayan Kriya Yoga 10 minute si meditatia ghidata 10 minute, deci in total practica ar fi 40-45 minute.

Cat timp am acces la materiale?

Acces la materialele inregistrate + cele 8 LIVE-uri ai pe viata. Poti oricand reveni la aceste practici atunci cand simti nevoia.

Nu am facut Yoga niciodata, pot participa?

Da, sigur ca da, practica de Kundalini Yoga este pentru toata lumea indiferent daca ai experienta sau nu. Iar la partea de mudre, chanting si meditatie e necesar doar sa ai o minte deschisa si curiozitate pentru a face aceste exercitii dintr-un spatiu interior curat.

27 mai - 3 iunie
editia 2

250 LEI REDUS DE LA 500 LEI PANA IN 14 APRILIE

Haide sa ne conectam pe Social Media

Anularea inscrierii la acest curs se poate face cel mai tarziu cu 30 de zile inainte de data organizarii cursului. In aceasta situatie, contributia deja achitata este nerambursabila, insa ea va putea fi redirectionata catre achizitia cursurilor inregistrate sau participarea la un alt curs experential programat in urmatoarele 6 luni, in limita locurilor disponibile. In cazul anularii inscrierii cu mai putin de 30 zile inainte de data organizarii cursului, contributia deja achitata este nerambursabila, iar redirectionarea acesteia NU mai este posibila.