curs online 21 de zile -
yoga pentru dureri de spate si coloana vertebrala

incepem 10 mai

Ai dureri de spate? Ti s-a spus ca vei avea toata viata dureri de spate datorita diagnosticului tau? Crezi ca este normal sa ai dureri de spate doar pentru ca toata lumea le are? Folosesti tot felul de creme, alifii, anti-inflamatoare fara nici un rezultat de lunga durata?


Te invit sa ai curajul sa incepi sa iti misti corpul. Este singura modalitate prin care iti poti recapata puterea, tonusul si vitalitatea si singurul mod prin care poti scapa de dureri de spate.


Corpul exista ca sa il miscam! Yoga este o practica unica in lume care se bazeaza din punct de vedere fizic pe sanatatea coloanei vertebrale. 

Cursul se desfasoara in perioada 10 Mai - 30 Mai,
inscrierile sunt posibile pana in data de 9 Mai.

yoga
pentru
incepatori

Acest curs este creat pentru toata lumea. Timp de 21 de zile o sa practicam 30 minute de Yoga, sesiuni create special pentru coloana si spate.

scapa de
dureri de spate in 21 de zile

Inainte sa practic Yoga aveam dureri de spate constant si credeam ca o sa le am toata viata. Practic Yoga de 8 ani si nici macar nu mai stiu cum se simte o durere de spate.

coloana vertebrala se poate realinia indiferent de varsta

Coloana vertebrala este flexibila si vertebrele se pot realinia printr-o practica de Yoga constanta, sigura si responsabila.

cum se va desfasura cursul?

21 zile - 30 minute pe zi

Timp de 21 de zile am sa iti trimit pe grupul de WhatsApp in fiecare dimineata video-ul pentru ziua respectiva. Toate clasele sunt inregistrate si ai acces la ele pe viata.

inveti o secventa de yoga

In cele 21 de zile o sa te invat o secventa de Yoga special construita pentru spate si coloana vertebrala. O sa iti explic fiecare postura cum se face corect, iti ofer mai multe variante astfel incat sa se potriveasca cu corpul tau, iar la sfarsitul cursului vei cunoaste foarte bine secventa si o sa o poti practica oricand si oriunde.

poti practica cand ai timp

Poti face cele 30 de minute de Yoga dimineata, dupa-masa sau seara, iti recomand doar sa incerci sa iti pastrezi motivatia, dar acest lucru va fi usor pentru ca o sa facem parte dintr-o comunitate online unde o sa ne sprijim reciproc.

Despre simona - profesoara ta de yoga

Calatoria mea in Yoga a inceput in anul 2013 si m-am indragostit de la prima clasa de aceasta practica minunata. Nu aveam un motiv special pentru ca doream cu atata ardoare sa practic Yoga, pur si simplu mi-am ascultat intuitia si dorinta de a experimenta aceasta practica fizica, spirituala, energetica. Pentru ca nimic nu este intamplator si viata este o sincronicitate continua, la sala unde mergeam sa fac aerobic si pilates a venit o profesoara de Yoga care s-a mutat din Germania in Romania. E ca si cum Yoga a venit la mine fara sa trebuiasca sa o caut eu. Inca de la inceput am stiut ca doresc sa practic Yoga pentru tot restul vietii mele si intr-un final sa ofer aceasta practica minunata si altor persoane. 


La inceput am observat schimbari in plan fizic, au disparut durerile de spate, de umeri, de lombar, dormeam mai bine si aveam in sfarsit o pasiune. In timp, apar si rezultate pe plan emotional, energetic si spiritual. Yoga este o practica de o viata si daca te indragostesti de ea, ai un mare noroc.


M-am hotarat sa fac acest curs deoarece in calatoria vietii mele am intalnit multe persoane care au probleme cu spatele, dureri, operatii, vertebre deplasate. Eu stiu ca absolut toate posturile de Yoga ajuta in primul rand coloana vertebrala, sunt create pentru a alungi, indrepta si pune la loc vertebrele. Cu o practica regulata de Yoga poti scapa de dureri de spate, indiferent de ce diagnostic ti-a fost pus. Ai incredere in intuitia ta, in ceea ce simti, corpul iti spune ce are nevoie, ce isi doreste, doar asculta-l.

ce beneficii obtii daca te inscrii?

la nivel fizic

Ameliorarea durerilor de spate

Indreptarea coloanei vertebrale

Alinierea vertebrelor

Eliberarea de tensiune musculara

Corp mai puternic si flexibil

la nivel mental

Linistirea mintii

Somn odihnitor

Minte focusata

Stare de prezenta

Claritate si pozitivitate

la nivel energetic

Echilibrare Chakre

Mai multa energie si tonus

Armonie minte-corp

Conexiune cu Sufletul

Echilibru Material-Spiritual

Cursul se desfasoara in perioada 10 Mai - 30 Mai,
inscrierile sunt posibile pana in data de 9 Mai.

Daca ai intrebari contacteaza-ma pe Instagram, Facebook sau scrie-mi un e-mail pe adresa symooh90@gmail.com.
Dupa inscriere am sa iti trimit un e-mail de confirmare, iar in data de 9 Mai am sa creez grupul pe WhatsApp.