fbpx

Curs Online Kriya Yoga
pentru Eliberare de Traume din Trup si Curatare Chakre si Canale Energetice

- curs inregistrat -

Le-am incercat pe toate: meditatii, Reiki, respiratie holotropica, vindecare bio-dinamica, shamanism, plante sacre, bai cu gheata, dans ecstatic, EFT, dezvoltare personala, Theta Healing, dar intotdeauna lipsea ceva. Desi la fiecare terapie alternativa in parte am avut parte de vindecarea, lipsea ceva. Pana cand am descoperit Himalayan Kriya Yoga, ceea ce cautam demult. O terapie puternica, rapida, care scoate tot ce ai tinut si ascuns in tine zeci de ani. O terapie, o Yoga energetica care te elibereaza de traume fara sa fie nevoie sa analizezi, care iti face Chakrele sa vibreze fara sa conteze ce cunostiinte spirituale ai. Cand eram in Bali, la sfarsitul claselor de Kriya efectiv imi simteam sufletul, cum vibreaza, ce imi transmite pentru ca eram curata de ganduri, traume, griji si blocaje energetice. Asta doresc si pentru tine, sa cureti tot ca sa poti sa iti simti sufletul, cine esti cu adevarat.

Acest curs nu se va mai tine LIVE, dar poti avea acces la inregistrari.

ELIBERARE DE TRAUMA DIN TRUP

Trauma nu este ce se intampla in exteriorul tau, ci ceea ce se intampla in interiorul tau. Trauma nu este doar o catastrofa, ci poti traumatiza un copil doar prin faptul ca nu ii oferi atentie.  Atunci cand nu ne simtim in siguranta in aceasta lume avem trauma acumulata in corp, iar corpul nu uita niciodata.

PURIFICAREA SI ENERGIZAREA CHAKRELOR

Trupul nostru fizic este direct conectat la corpul energetic. Pentru a avea o stare de bine, pentru a elibera blocajele din interiorul nostru este important sa lucram la nivel de energie, adica de Chakre. Daca nu lueam in calcul energia, practic ne rupem de partea spirituala.

VINDECARE DE CELE 5 RANI LA NIVEL SOMATIC

Cele 5 rani se pot vindeca cu adevarat doar cand lucrezi si la nivel de trup, nu doar de minte. Daca nu ai auzit de cele 5 rani, poti citi cartea Cele 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine – Lise Bourbeau si iti va fi usor sa vezi unde te incadrezi.

ELIBERARE DE GANDURI NEGATIVE SI CONVINGERI LIMITATIVE

Prin Kriya Yoga lucram cu trupul fizic, energia, dar si cu subconstientul si convingerile limitative. Invatam cum sa eliberam gandurile negative si convingerile care nu ne mai servesc prin diferite tehnici ce o sa le facem la curs.

Program Curs

Acest curs nu se va mai tine LIVE, dar poti avea acces la inregistratri. Fiecare intalnire dureaza aproximativ 30-45 minute.

Saptamana 1 - Eliberarea din trup a celor 5 rani

Saptamana 2 - Eliberare traume si echilibrare Chakra Coroana si al Treilea Ochi

Saptamana 3 - Eliberare traume si echilibrare Chakra Gatului, Inimii si Plex Solar

Saptamana 4 - Eliberare traume si echilibrare Chakra Sacrala si Radacina

Saptamana 5 - Echilibrare si energizare 7 Chakre

Saptamana 6 - Kriya Intensiva (2 clase de 1:30 h)

Acest curs nu se va mai tine LIVE, dar poti avea acces la inregistratri.

Testimoniale

Experiența mea de acuma seara a fost pentru mine woww..la exercițiu plexul solar am plâns de abia m-am putut opri! De când fac acest curs ma simt foarte bine,ma odihnesc bine noaptea..chiar so soțul spune ca sunt alta😅 Cursul acesta a fost cea mai buna alegere din viata mea‼️
Orsolya
Experiența mea din seara aceasta a fost una foarte puternica. Nu știu dacă se datorează faptului că am fost on line cu mai multe persoane sau pur și simplu așa trebuia să fie. La chakra gatului, la ultimul exercițiu am simțit multa furie, după care mi au venit câteva lacrimi. In schimb când am făcut taping in zona inimi am plâns deabinelea. Imediat mi au venit în minte tatăl meu, bunica și strabunica mea care nu mai sunt și de care îmi este foarte dor❤️Simt o ușurare, eliberare, mă simt bine.Multumesc pentru acest curs. Am simțit bine că am nevoie de așa ceva, totul a venit din inima❤️
Cristina
Buna dimineața 🌈 am reușit și eu aseara să fac practica de luni. Am simtit-o foarte puternic, la un moment dat chiar mi-a venit sa plâng și pana la sfârșit simteam cum ori e nevoie sa plâng, ori sa scot tot felul de sunete pe expir. Și așa am făcut, descărcând apoi prin palme in pamant totul. După practică am simtit într-adevăr o liniște in minte, o caldura in corp și o ușurare in suflet. Mulțumesc cu recunoștință pentru tot ce ne oferi Simona, e minunat🙏🏼🤍
Andreea
A fost super, foarte puternica practica. Astăzi am simțit și mai multă  energie. Dupa două săptămâni de cind am inceput, corpul meu e mult mai relaxat.Am partea dreaptă foarte tensionată, La una din sesiuni am avut o durere enorma la brațul drept,la un moment dat din umăr a coborât în palma o durere, amorțeală ca nu mai puteam misca degetele, m-am speriat foarte tare😲 .am continuat pina la capăt si a trecut încet,acum îmi simt brațul mult mai ușor parca am lăsat o greutate pe care o duceam. Azi la fel o durere in partea dreaptă a maxilarului, si senzație de eliberare, simt corpul atit de ușor și mintea liniștită. Mulțumesc la infinit ❤❤❤🙏🙏🙏
Victoria
Dupa ce am eliberat traume vechi... Simt imediat cum zilnic, se depun in corp altele.... Ma doare, ba pe aici,.. ba pe acolo... Yoga si kriya vindeca tot... Chiar este exact ceea ce avem nevoie... Zi de zi! 👍
Silvia

Ce este Himalayan Kriya Yoga?

In iulie 2021 am ajuns in Bali unde am facut un curs de Yoga. Acest curs de Yoga l-am ales „intamplator” fiind un curs normal de Hatha Yoga. Bineinteles acolo am ajuns cu un motiv. Am cunoscut-o pe profesoara mea de Yoga care a fost instruita de maestrul ei din Himalaya sa transmita aceasta practica de Kriya mai departe, asa ca am avut ocazia sa invat aceasta minunata terapie.


Este Yoga energetica unde folosim miscare dinamica, exercitii de respiratie, tapping, mudre si asana. Este foarte benefica pentru probleme mentale, fizice si emotionale. Potrivita pentru oricine, indiferent de varsta sau mobilitate. Acest tip de Yoga iti echilibreaza corpul fizic, mental, emotional si cauzal (Karma) pentru a putea deveni cea mai buna versiune a ta. 

Intrebari frecvente

1. Cat timp o sa am acces la materiale?

 

Acces pe viata la materiale, video-uri + grupul ramane activ si dupa curs, ceea ce inseamna ca putem pastra legatura.

 

2. Trebuie sa fiu prezent la o anumita ora?

 

Clasele de Yoga vor fi LIVE, dar daca nu poti participa, ele raman inregistrate si le poti accesa oricand. Toate materialele sunt pe grup si ai acces la ele.

 

3. Sunt potrivite aceste practici pentru oricine, exista contraindicatii?

 

Da, nu exista nici o contraindicatie, tot ce trebuie sa stii ca practica de Himalayan Kriya Yoga este puternica si o sa apara multa eliberari.

 

5. Imi doresc sa ma inscriu, dar nu imi permit financiar, oferi reduceri?

 

Gandeste-te ca este o investitie pe viata si gandurile tale se vor schimba automat vizavi de pret. Toate aceste practici o sa le poti folosi pentru tot restul vietii cand esti intr-o stare de stres, frica sau trauma. Tot ceea ce inveti aici va deveni un ritual, un obicei care iti va schimba relatia cu trupul si energia.

 

Termeni

Himalayan Kriya = yoga energetica cu focus pe purificare si eliberare

Yoga = uniunea cu Divinitatea

Chakre = centrii energetici

Trauma = deconectare de sine atunci cand durerea sufleteasca e prea mare

Cele 5 rani = rana de respingere, abandon, umilire, tradare si nedreptate

Kryia Yoga este adusa in acest plan de Mahavatar Babaji

Himalayan Kriya Yoga este transmisa de Mahavatar Babaji mai departe de la Guru catre discipol si deoarece traim aceste vremuri haotice a ajuns si in lumea moderna. Linia de maestri este Lahiri Mahasaya care l-a intalnit pe Mahavatar Babaji in forma fizica. El a fost un mare maestru in Kriya, care l-a avut pe discipol pe Sri Yukteswar, care mai departe l-a avut ca discipol pe Yogananda Paramahansa, care a dus mai departe in Vest acest stil de Yoga. Dar au mai existat si alti discipoli care au ramas in India si au continuat sa practice Kriya Yoga in pesterile din Himalaya. Dr Pradeep Ullal este maestrul profesoarei mele de Yoga, Peewee Sanchez, care a intalnit un Yogi intr-o pestera din Himalaya unde a invatat Himalayan Kriya Yoga. Acesta a primit o misiune de la Babaji (pe care l-a vazut precum o fiinta luminoasa) sa transmita mai departe in lume aceasta noua practica de Yoga.

Beneficii Himalayan Kriya Yoga

Eliberare de blocaje energetice din trup. Exista blocaje energetice in corpul nostru care blocheaza circuitul natural al pranei si in felul acesta ajungem sa ne imbolnavim. Prin Kriya eliberam si curatam canelele energetice.

Creste nivelul de dopamina, serotonina si endorfinele din creier. Aceasta practica activeaza parti ale creierului care sunt responsabile pentru starea de fericire si calm.

Elibereaza emotii reprimate. Prin Kriya eliberam emotiile reprimate din trupul nostru si de la nivel de subconstient. Aceste emotii reprimate pot fi un obstacol in viata noastra daca nu avem curajul sa ne infruntam cu ele.

Iti schimba atitudinea fata de viata. In momentul in care iti schimbi energia, se va schimba si felul in care vezi viata, cum gandesti, cum actionezi, intr-un final destinul tau.

Haide sa recapitulam Programul de la Curs

Incepand cu data de 15 Noiembrie ne intalnim de 2 ori pe saptamana, luni si joi la ora 19:00 pentru practica de Kriya Yoga. Sesiunile sunt de aproximativ 30-45 minute iar in saptamana 6 o sa facem 2 clase intensive de 1:30 minute. Daca nu poti intra LIVE, toate clasele sunt inregistrate si le accesezi cand ai tu timp. Practica de Kriya este puternica si transformatoare asa ca e important sa te dedici total acestui program.

Video Gratuit Kriya

Acest curs nu se va mai tine LIVE, dar poti avea acces la inregistratri.