Pantecul este poarta dintre lumi, canalul prin care nevazutul devine vazut, prin care imaterialul devine material.

clasa de yoga pentru pantec si feminitate & yoga nidra

Aceasta clasa nu va mai avea loc LIVE, dar poti avea acces la inregistrare.

despre Simona Oprea

Cum am ajuns la practica de Yoga pentru Pantec datorita unui chist ovarian?

Intr-o duminica din luna Ianuarie 2022 am inceput sa am niste dureri foarte mari in zona ovarului drept. Cu o zi inainte am fost la munte si m-am gandit ca poate am racit din cauza ca mi-a fost foarte frig. Am ales sa stau cateva zile acasa ca sa-mi revin, dar durerea era insuportabila, iar ca sa pot dormi noaptea trebuia sa iau un medicament puternic. Intr-un final am ajuns la doctor si mi-a spus ca am un chist ovarian. Mi-a prescris medicamente, printre care si anticonceptionale. Fiind o persoana conectata cu corpul meu mi s-a parut contraintuitiv sa iau niste hormoni sintetici care sa-mi opreasca ovulatia, fiind constienta de rimurile mele interioare conectate la corpul meu. Asa ca am ales sa-mi ascult trupul. In fiecare zi m-am conectat la pantecul meu, chiar daca ma durea, eu stiam ca e doar o modalitate prin care corpul meu se curata si scoate la suprafata ceva ce eu am reprimat. A durat 3 saptamani tot acest proces, in care am stat in pat, m-am conectat zilnic cu pantecul meu, am avut menstruatie pentru 14 zile, si in loc sa ma sperii, am avut incredere. Corpul meu stie. Doar i-am acordat incredere si timp. Si da, am stat eu cu mine, eu cu durerea, eu cu increderea. M-am conectat, am simtit, am plans, am simtit toata furia din pantecul meu, toata nedreptatea, toata lipsa de iubire. Dar m-am vindecat, pentru ca am ales increderea, iubirea, rabdare si nu hormoni sintetici, frica si panica. Dupa acest episod menstruatia mea a revenit la normal si de atunci mi-am dat seama cat de importanta e conexiunea cu pantecul, cu centrul meu feminin, cu intuitia mea, cu acest spatiu sacru.

DSC_3415 copy

tu esti conectata cu pantecul tau?

Putine femei in ziua de azi sunt conectate cu pantecul lor. Ele iau ca atare aceasta zona, indiferent daca au probleme menstruale, probleme de fertilitate sau dureri pe care le ascund cu medicamente. Cu exceptia momentelor cand incepe sa ne doara atat de tare incat toata atentia noastra se aduce aici. Pentru ca pantecul tau plange si iti cere atentia.

pantecul si energia feminina

Pantecul este spatiul unde izvoraste energia feminina. Este conectat la Chakra Sacrala, unde avem sexualitatea, creativitatea, dorintele, relatiile, placerea. Energia feminina este cea care primeste, creeaza frumuseste in jur, simte profund, isi exprima emotiile, conectata la placere, bucurie, tandrete, rabdare.

hatha yoga a fost creata pentru barbati

Majoritatea stilurilor de Yoga sunt masculine, ceea ce nu este o problema, dar daca ca femeie esti preponderent in masculin in viata ta, o clasa de Ashtanga Yoga sau Power Yoga te va duce mai departe de feminitatea ta. Pentru a te conecta cu partea ta feminina iti recomand Yoga pentru Pantec, Yoga Nidra sau Yin Yoga.

Pentru cine este clasa de Yoga pentru Pantec si Yoga Nidra?

Pentru toate femeile, indiferent de varsta, indiferent daca ai un uter fizic sau nu. In multe culturi a te conecta cu pantecul este un lucru normal pentru o femeie, dar din pacate societatea masculina in care traim ne-a deconectat de acest spatiu sacru al nostru. Beneficiile practicii de Yoga pentru Pantec sunt…

pentru menstruatie

Aceasta practica te poate ajuta sa ai un ciclu menstrual echilibrat si sa dezvolti o relatie cu menstruatia ta. Ne ajutam sa ne conectam la ritmurile lunare si sa onoram pe deplin feminitatea din interiorul trupului nostru.

sexualitate

Prin practica feminina de Yoga ne conectam la principiul feminin, numit Shakti Kundalini. Putem descoperi puterea interioara, placere deplina, conexiune cu trupul si dorintele noastre. 

Fertilitate si recuperarea post-natala

Cu ajutorul practicii de Yoga pentru Pantec, accesam energia vitala feminina (Shakti) din pantecul nostru. Abordarea este blanda, tandra, rabdatoare si simpla, fiind potrivita pentru conceptie si recuperare dupa sarcina.

Probleme emotionale in urma unei suferinte conectate la pantec

Prin Yoga pentru Pantec putem face mai usor fata avorturilor, operatilor medicale, problemelor de sanatate sau traumelor. Aceasta practica ne aduce intr-o relatie pozitiva cu energia noastra feminina, unde ne conectam cu iertarea, acceptarea si iubirea.

Pantecul este poarta dintre lumi, canalul prin care nevazutul devine vazut, prin care imaterialul devine material.

Aceasta clasa nu va mai avea loc LIVE, dar poti avea acces la inregistrare.

Testimoniale

Mulțumesc Simo! In prima parte când m-am conectat cu pântecul și inima am plans de bucurie si fericire. Am simțit o liniște și o pace în interiorul meu....iar pe ultima parte a meditației am adormit 😜. Mulțumesc ♥️🙏!
Ana-Maria
🤍 Mulțumesc pentru această meditație 🧘🏻‍♀️, m-a făcut să visez porțiuni din viața mea.
Raluca
A fost extraordinar!❤️ Multumim cu recunostinta!🙏
Cristina
Te salut cu drag ,Simona și îți mulțumesc pentru această clasă de yoga pentru pântec 🙏 A fost ceva cu totul și cu totul special pentru mine ,total diferit de toate exercițiile și practicile pe care le-am cunoscut până în prezent mi-a plăcut ,în special, partea de final unde am lăsat corpul să se miște liber m-am simțit liberă mi-am dat voie să SIMT și sa ma SIMT și să fac ceea ce corpul meu dorește am conștientizat o stare de forța lăuntrică m-am simțit mai aproape de mine ,cea adevărată ,așa cum sunt eu , in esența mea ..liberă și descătușate îți mulțumesc și te prețuiesc😘🙏🤗
Ioana

Instagram

WhatsApp