Ceremonie de Cacao & Yin Yoga – Inima Sacra – 18 Iunie 2022 – Cluj-Napoca

Va invitam intr-un spatiu sacru in care ne vom deschide inimile si ne vom conecta cu sinele nostru infinit cu ajutorul plantei de cacao si practicii de Yin Yoga.

🍫 Cacao este o planta cu puteri vindecatoare care ofera o dragoste neconditionata ca de mama pentru cei care sunt deschisi sa o experimenteze. Ea ne arata cum sa ne vindecam suferintele, cum sa iertam si sa acceptam. Chakra inimii va fi activata si barierele emotionale se vor elibera.Aceasta planta venerata de azteci, este folosita in ritualuri si ceremonii pentru a conexiunea cu spiritul Mamei Natura. Aztecii obisnuiau sa bea chiar si 7-8 cani inainte de razboaie pentru a le dadea putere si concentrare.Cacao nu numai ca este transformativa pentru planul emotional si mental, insa si pentru corpul fizic ofera nutrienti- este considerata un superfood pentru ca are de 40 ori mai multi antioxidanti ca si afinele si este cea mai bogata sursa de fier din natura.Cacao te conecteaza cu sursa infinita de abundenta si dragoste care mereu exista inauntrul tau, nu in afara

.☯️ Yin Yoga este o abordare blanda, lenta si usoara, care poate fi practicata atat de barbati cat si de femei. Cu ajutorul posturilor de Yin Yoga deschidem corpul energetic, deblocam meridianele si Chakrele, ne conectam cu fiinta noastra interioara si cu momentul prezent. Este potrivita pentru oricine, indiferent daca ai mai facut Yoga sau nu.“Esenta practicii Yin este acceptarea. Yang este despre schimbarea lumii; Yin accepta lumea asa cum este. Nici unul nu este mai bun decat celalat.”

Locatie: IKWE Studio, str. Mihai Veliciu nr. 9 Cluj-NapocaData: 18 iunie ora 15:00, durata 3 oreContributie: 180 LEI locuri limitate, locul se ocupa cu avans 90 LEI

FacilitatorI

🧚‍♀️ Ruxandra Virca – Master Healer & MentorCacao a aparut in viata mea in cele mai grele momente cand nu stiam cum sa imi mai vindec corpul si feminitatea. Spiritul din aceasta planta mereu m-a ghidat sa imi deschid inima, sa ma iubesc pe mine, sa imi vindec sistemul reproductiv… asadar am fost ghidata sa aduc acest dar lumii prin practicile de vindecare pe care le facilitez. Lucrez cu corpul energetic al persoanelor ca sa ii vindec de traume emotionale si blocaje fizice, dar sunt foarte conectata si cu dimensiunile angelice. Așadar ajut oamenii sa isi cunoasca ghizii spirituali in spatiul infinit pe care eu il numesc quantum field.

🧘‍♀ Simona Oprea – profesoara YogaPractic Yoga din 2013, de la 23 de ani si inca de la prima mea clasa de Yoga undeva profund in interiorul meu am stiut ca intr-o zi o sa ajung si eu sa fac ce facea minunata profesoara din fata mea. Dupa anumite experiente prin care am trecut in aceasta viata mi-am dat seama ca este important sa-mi ascult sufletul si chemarea si sa fac ce simt. Am inceput sa predau Yoga acum 3 ani si de atunci stiu ca asta vreau sa fac mult timp de acum incolo, poate toata viata. Imi place sa aduc practici, pe care le fac si eu in viata mea, oamenilor care au nevoie si cauta sa aibe un stil de viata holistic, natural si constient.

Inscrieri mesaj pe WhatsApp: Simona (0759050001), Ruxi (0720011333)