Cerc Femei de Luna Noua

La fiecare Luna Noua alegem noi femeile sa ne intalnim intr-un cerc online pentru conexiune, impartasire si deschidere. Luna Noua este un moment al inceputurilor, deci o oportunitate minunata sa ne conectam.

 

Este un moment al imbratisarii de noi proiecte, idei, planuri, ganduri, relatii si schimbarile pe care dorim sa le invitam in vietile noastre. Este un timp al plantarii intentiilor si pentru deschidere catre noile posibilitati aduse de un alt ciclu lunar.

Luna Noua ne ofera un timp al sperantei, un timp al credintei si al reinnoirii angajamentelor noastre. Ne aduce un loc fertil pentru a incepe proaspat si pentru a ne reaminti ca exista intotdeauna renastere care asteapta la orizont.

 

Accesul este gratuit. Te rog sa te inscrii doar daca stii ca o sa poti intra LIVE. Mai jos ai programul. Platforma folosita va fi Youtube iar durata va fi aproximativ de 1 ora. Dupa ce te inscrii am sa te adaug in grupul nostru de WhatsApp.

Luna Noua este o perioada puternica pentru femei sa se adune impreuna. Insasi Luna este simbolul energiei feminine. Ciclicitatea Lunii si abilitatea ei de a contine atat intuneric cat si lumina, sunt calitatile care se gasesc in fiecare femeie. Ne readucem aminte sa renuntam la orice nu ne mai serveste si sa facem loc pentru indeplinirea dorintelor noastre.

Aceste cercuri nu sunt asociate cu niciun fel de religie sau traditie spirituala, ci sunt mai degraba o sansa de a sta noi femeile impreuna. Avem nevoie de surori, de conexiune cu trupul si cu Mama Pamant. Aici putem fi cine suntem cu adevarat, dincolo de masti. E important sa consolidam relatii sanatoase cu alte femei, daca dorim sa ne conectam la propria energie feminina.

Acest cerc este destinat tuturor femeilor care au dorinta de a sta impreuna cu alte surori. In acest spatiu o sa poti sa iti aduci energia, creativitatea, pasiunea, hobby-urile, emotiile, dorintele, intrebarile, raspunsurile si tot ce este in interiorul tau. Este un spatiu sigur unde poti impartasi povestea ta de viata, emotiile prin care treci, sufletul tau si experientele de viata.

Exploram meditatii, ritualuri, impartasiri, experiente, emotii, carti. Fiecare poate veni cu o mica parte din energia ei in acest cerc, este nevoie doar de incredere si curaj pentru a te deschide si exprima. Acest cerc este destinat tuturor femeilor indiferent de varsta. Beneficiul participarii este faptul ca te afli intr-un loc unde esti acceptata, vazuta si iubita.

Program Cerc Luna Noua 2021

7 Septembrie – Marti Ora 19:30 – Luna Noua in Fecioara

6 Octombrie – Miercuri Ora 20:15 – Luna Noua in Balanta

4 Noiembrie – Joi Ora 19:30 – Luna Noua in Scorpion

4 Decembrie – Sambata ora 19:30 – Eclipsa Solara + Luna Noua in Sagetator

Accesul este gratuit. Durata este de aproximativ 1 ora.

Te rog frumos sa te inscrii doar daca stii ca poti intra LIVE la datele si orele mentionate mai sus.

Dupa ce te inscrii am sa te adaug in grupul nostru de WhatsApp.

Cum se desfasoara Cercul de Luna Noua?

Ceremonie de deschidere si conectare prin meditatie ghidata

Fiecare cerc de Luna Noua va incepe cu o meditatie ghidata in care o sa ne conectam la intentia sau la tema specifica. In acest fel o sa ne aducem atentia in interior la trupul nostru, dorintele noastre si o sa ne unim energetic.

Ritual de Luna Noua

Din cele mai vechi timpuri oamenii au observat ca energia lunii le influenteaza viata, mai ales femeile sunt conectate cu aceasta energie blanda a lunii care le influenteaza ciclul menstrual, emotiile. Luna Noua reprezinta momentul perfect in care poti initia o actiune cu mintea limpede, poti da nastere unor intentii (sankalpa, in sanscrita, reprezinta acea dorinta profunda a sufletului nostru), dorinte care sa se materializeze pana in rastimpul aparitiei lunii pline.

 

Luna noua reprezinta un nou ciclu, o noua sansa de a face planuri si de a initia proiecte noi. Este momentul in care Universul este cel mai receptiv la cerintele noastre si lucreaza spre a le indeplini, daca acestea sunt in concordanta cu evolutia noastra, desigur

 

Ritualul va fi facut de mine, meditatie, dans, Yoga, arta. Ritualul va fi de aproximativ 30 Minute dupa care o sa incheiem cercul. Intr-un ritual , femeia se gaseste in siguranta si isi permite sa se deschida, sa se vindece, sa se celebreze si sa se onoreze pe ea, sa se autoingrijeasca la toate nivelurile , sa se contopeasca cu ea insasi. Cercul de feminitate este un spatiu unde poti sa iti canalizezi energia asupra ta, sa te simti pe tine, sa fii adorata si onorata pentru ceea ce esti, este un spatiu unde femeia infloreste la adevartul ei potential.