fbpx

Arta unei Minti Constiente

activarea starii de prezenta: eliberarea de povesti negative, frica si anxietate

webinarul intensiv dureaza aproximativ 1h si 30 minute
acest webinar nu va mai avea loc live, dar poti avea acces la inregistrare

preferam sa gandim despre lume, realitate si viata in loc sa o traim prin experienta directa.

Suntem din ce in ce mai indentificati cu gandurile noastre, povestile bazate pe trecut, anxietatea si frica bazate pe trecut si nu este de mirare ca realitatea exterioara tot ceea ce ne reflecta este TRECUTUL. In momentul in care accesez STAREA DE PREZENTA, mintea TACE si incep sa SIMT si sa ASCULT realitatea. Cu cat esti mai prins in gandurile tale, cu atat simti mai putin. Crezi ca asa te protejezi de durere, dar de fapt INCHIDEREA ta te face sa simti mai multa durere, deoarece TOATE gandurile tale INCONSTIENTE sunt bazate pe trecut, frica, tristete, tradare, separarea.

Cum se va desfasura arta unei minti constiente?

Timp de 1 ora si 30 Minute am sa te invat cum sa nu te mai IDENTIFICI cu gandurile si povestile din mintea ta care sunt toate bazate pe suferinta din trecut. Te invat cum sa iti dai seama ca esti constiinta care priveste gandurile si nu esti cel care gandeste. Te invat cum sa accesezi starea de prezenta in fiecare moment, astfel incat poate pentru PRIMA OARA sa simti ce este viata cu adevarat.

MODULUL 1 - SUNT MAESTRUL MINTII MELE
MODULUL 2 - VINDECAREA TIPARELOR MENTALE
MODULUL 3 - MA IMPRIENTESC CU FRICA
MODULUL 4 - MA CONECTEZ LA INTUITIE
MODULUL 5 - ALEG A SIMTI IN LOC DE A GANDI, DESCHIDERE IN LOC DE INCHIDERE

+ CADOU MEDITATIE 10 MINUTE "ASCULTAREA MOMENTULUI PREZENT" PE CARE O SA O POTI PRACTICA ORICAND SIMTI CA O IEI RAZNA DIN PUNCT DE VEDERE MENTAL SI TRAIESTI PE BAZA TRECUTULUI

ACEST WEBINAR NU VA MAI AVEA LOC LIVE, DAR POTI AVEA ACCES LA INREGISTRARE

testimoniale