fbpx
ACTIVAREA ENERGIEI FEMININE PRIN ELIBERARE EMOTIONALA SOMATICA

WEBINAR PRACTIC 1:30 MINUTE LIVE (acest Webinar nu se va mai tine LIVE, dar poti avea acces la inregistrare)

DSC_3621

O sa facem o practica somatica pentru a elibera emotiile negative din trup si a activa energia feminina.

De la o varsta frageda suntem invatati sa nu ne exprimam emotiile. In copilarie, cand plangeam in hohote, ni se spunea sa fim linistiti si sa nu mai plangem atata, cand exprimam furie si tipam eram pedepsiti, cand in adolescenta aveam inima franta ni se spunea pur si simplu sa trecem peste sau sa cautam pe altcineva.


Impactul acestor comportamente este ca ajungem niste femei deconectate de corpul nostru emotional si traim doar in ganduri. Si un lucru care nu suntem invatate este ca EMOTIA ESTE DE FAPT ENERGIA NOASTRA FEMININA. Cand ma rup de emotie, ma rup de femeia din interiorul meu.


Durerea si placerea vor face parte intotdeauna din viata noastra, asa ca daca ne opunem durerii emotionale, adica emotiilor negative si ne atasam doar de placere, adica de emotii pozitive, de fapt ne luptam cu flow-ul vietii si cu flow-ul din interiorul nostru, adica cu energia feminina.


Natural este sa imbratisam viata in totalitate: sexualitatea, furia, durerea, abandonul, extazul, disperarea, frustrarea. Nu excludem nimic. Cu toate acestea, a trai in acceptare totala si exprimare a emotiilor noastre nu este incurajat in cultura moderna. De fapt, suntem invatati fix opusul, sa ne conformam, sa ne prefacem, sa zambim chiar daca nu o facem sincer, sa ne punem o masca de femei fericite si perfecte.

Cum stii cand rezisti durerii tale emotionale?

Vineri, 30 Decembrie, ora 19:00 o sa ne intalnim impreuna pe platforma Zoom. Link-ul pentru Zoom am sa vi-l comunic pe grupul de WhatsApp unde vor fi adaugate toate participantele. Daca nu poti intra Live, am sa trimit inregistrarea dupa ce termin si ai acces pe viata la aceasta inregistrare.

Ai nevoie de aplicatia Zoom si WhatsApp, iti recomand sa porti niste haine lejere care sa iti dea posibilitatea sa te misti, si timp de 1 ora jumatate sa nu te deranjeze nimeni. O sa folosim trupul, miscarea, vocea asa ca in caz ca locuiesti cu alta persoana sau persoane in casa sa le anunti ca este posibil sa ai parte de niste eliberari emotionale si sa nu se sperie de sunete.

Emotiile negative, amintirile, traumele sunt in trupul nostru. A incerca sa iti rezolvi cu mintea problemele emotionale este o abordare masculina, rigida care sincer nu functioneaza, deoarece emotia se simte in trup. Pe langa faptul ca o sa poti accesa oricand aceasta practica atunci cand vrei sa te eliberezi, in momentul in care vei face asta vei declansa si activa energia feminina, energia sexuala, Shakti…

woman, face, beautiful-1738669.jpg

Testimoniale de la editia 1