8 Moduri prin care să incorporezi Cristalele în rutina ta zilnică

Aceste pietre prețioase sunt infuzate cu mii – uneori milioane – de ani din istoria Pământului, din această cauză au energie vindecătoare. Există numeroase modalități de a lucra cu aceste pietre uimitoare chiar în fiecare zi.

Iată 8 moduri prin care sa incorporezi cristalele in rutina ta zilnica:

1. Ține cristalul în palma stângă atunci când meditezi

Una dintre cele mai simple modalități de conectare cu cristalele este prin meditație. Începe prin a ține cristalul în palma stângă, în timp ce închizi ochii și te concentrezi asupra respirației. S-ar putea să îți simți corpul cum se conectează profund cu pământul. Este posibil să simți și lumină care te înconjoară. Sau este posibil să nu simți nimic. Uneori, nu o să rezonezi cu anumite cristale, iar alteori o sa le simți energia imediat. Fiecare cristal se va simți diferit, așa că ai răbdare și continuă să experimentezi.

2. Creează o rețea de cristale

Aranjarea cristalelor într-o rețea geometrică sacră se crede că ajută la mărirea puterii lor. Cel mai ușor este să te inspiri din alte poze cu rețele de cristale, important este sa ai o piatră maestru în centru.

3. Pune cristalele pe altarul tău spiritual

Prin faptul că alegi să pui cristale pe altarul tău sau într-un loc sacru din casă, vei aduce energia pământului în locuința ta. Un cristal obelisc te poate ajuta atunci când îți stabilești anumite intenții. Simpla plasare a unui cristal pe o bucată de hârtie unde îți scrii intențiile poate amplifica manifestarea acestora.

4. Poartă un cristal cu tine pe tot parcursul zilei

Cu cât ai mai mult contact cu un cristal, cu atât vei fi mai conștient de energia lui. Îți recomand să porți un cristal în buzunar sau în poșetă sau să alegi să porți bijuterii din pietre semi-prețioase.

5. Lucrează cu cristalele pe corp

Dacă dorești vindecarea unei chakre specifice, alegeți o piatră care corespunde acelei chakre. Pentru început poți începe cu cuarț fumuriu pentru chakra rădăcină și aventurin pentru a deschide chakra inimii. Poți așeza un cristal de selenit sau de cuarț deasupra capului pentru chakra coroană.

6. Folosește cristale în timpul practicii de yoga

Atunci când practici yoga alege cristalul tău preferat si pune-l pe saltea. Poți așeza chiar anumite cristale pe corp în timpul shavasanei pentru a încuraja o stare mai profundă de meditație.

7. Adu energie pozitivă în decorul casei tale

Cristalele au fost mult timp o componentă crucială a studiourilor de yoga și meditație, dar recent au apărut și în mai multe reviste de decor pentru casă. Și din motive întemeiate! Cristalele mai mari, deși sunt scumpe, sunt superbe și aduc energie pozitivă în casă.

8. Incorporează cristale în rutina de iubire de sine

Atunci când alegi să faci o baie lungă cu uleiuri esențiale, lumânări și muzică liniștitoare, poți aduce cristalele preferate cu tine pe care le poți plasa pe marginea căzii.